Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Bu pik değil ama gunler içinde dalgalanması normal gün içinde aynı saatte en az 2 saat sıvı alımaız yapın hergün

Doktorum femarada 2. 3. Ay hamile kalırsın dedi. Beni çok umutlandırdılar. Ama MFK’nın ne olduğunu bilmiyorum ilk kez duydum

Doktorum femarada 2. 3. Ay hamile kalırsın dedi. Beni çok umutlandırdılar. Ama MFK’nın ne olduğunu bilmiyorum ilk kez duydum
Docmfk var instagramda. Gebelik için doğal takviyeleri var asistanlarına yazıyorsunuz size ne kullanacağınızı söylüyorlar. Ben almadan önce baya izledim dinledim instagramda, internette araştırdım baya ama baya hamile kalanlar var. Biz de aldık bize önerdikleri takviyeleri. Femara nedir neden önerdi doktorunuz bizde olmadı deneyelim

Öneriniz için teşekkür ederim Femara meme kanseri tedavisinde kullanılıyor ancak aynı zamanda yumurta geliştirici bir ilaç. Doktor yazmadığı taktirde kullanılmamalı diye düşünüyorum. Yumurta tembelliğim ve pkos var diye vermişti bana. Femara kullandığım 3 ay boyunca tam 14. Gün yani olması gerektiği gibi büyüdü yumurtam. Ancak ilacım bitti ve bu ay regl döngüm yine bozuldu yumurtlamadan dolayı. Aslında yumurtlamayı düzene soktuğu için regl de düzene giriyor

Ayy anladım. İsterseniz siz mfk yı bir dinleyin baya pcoslu hastası var hep gebelik haberlerini paylaşıyor. Biraz pahalı ürünleri evet ama şans verilmeli. Ben daha olumlu nir sonuç almadım ama alanlar var bence işinde iyi bir doktor.

Bende advictor fodega ve bee kullanıyorum bu ay bakalım inşallah güzel sonuç alırım

Hayırlı olsun cnm darısı size olsun benimde bir kuzenimin olmuyordu çok doktorlara gitti Kayseri'de bir doktora gitti o bir vitamin vermiş 20.gununde hamile kalmış bunla beraber süt buharına oturmuş hep iltihap aktı diyor.denemek lazım

İnş güzel sonuç alırsın cnmçok şukur hersey yolunda,,

Bende bu bitkiyi aldım nasil kullanılıyor acaba sadece prolaktin düşüşün istiyorum 37 çıktı günde kaç bardak icmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…