Ekliyorum sizi de ultrason ve kan testlerinize baktı mı?Sat : 21.03.2024
Bat : 20.04.2024
Geçtiğimiz ay doktor bir ilaç verdi. Q- plus bunu iç 3-4 ay içinde gebelik olmazsa gel dedi. Evleneli 8 ay bitti. Hiç korunmadık. 3 ayın bir ayı bitti. Kaldı 2 ay. 2 ayda normal yollarla olmazsa ileri testlere başlanacak sanırım.
Merhaba benide alır mısınız bat 9 nisan sat 12 martKapanan topik yerine bunu açtım hala zumruduankaya erişim yok sanırım topikte mesaj gönderilemeze düşmüş birçok kişinin üyelik iptali yazıyor etiketleyebildiklerimi etiketliyorum herkes haberdar olabilsin diye buradan mı devam etsek @Zumruduanka96 cezası bitince yine devralır
@ArasaNillGerek
@bernaad
kelebek_vadisi
@cans16
@benaroz
@CandyButcher
@edahandro
@Basakbasak1
@tatluboncuk
@Umutvari
İSİM SAT BAT @CerkesMaria @1begonya 6 Şubat 7 Mart @eflatundunya 12 Şubat 9 Mart @Umutvari 15 Şubat 13 Mart @tcherss 17 Şubat 14 Mart @brcubrcu0101 14 Şubat 14 Mart kelebek_vadisi 9 Şubat 15 Mart @bestemilka 17 Mart 20 Nisan @ArasaNillGerek 23 Şubat 23 Mart @zesamu93 27 Şubat 23 Mart @bernaad 29 Şubat 28 Mart @CinnamonQueen 29 Şubat 29 Mart @benaroz 5 Mart 30 Mart @ogretmennnhaniiimm1 25 Şubat 31 Mart @Orangegreysky 3 Mart 31 Mart letitbee 2 Mart 1 Nisan @Imeraferaa 7 Mart 2 Nisan @Basakbasak1 5 Mart 5 Nisan @blackkdahlia 8 Mart 5 Nisan @Sipser 8 Mart 6 Nisan @zeytinagaci1 8 Mart 6 Nisan @sevayd 12 Mart 8 Nisan @CandyButcher 10 Mart 8 Nisan @kemik kadin 2 Mart 2 Nisan H Hasretimm123 18 Mart 12 Nisan @hayatsuaa 5 Mart 4 Nisan @OLENA MIRA 24 Şubat 25 Mart beyazmanolya66 23 Şubat 22 Mart @mervemavi31 8 Mart 1Nisan @ecutos 19 Mart 22 Nisan @deryaderya2 21 Mart 20 Nisan E Erbdky 19 Şubat 18 Mart
ben denedım geçen ay 3 gün belime şal sarıp enfeksıyona ıyı geldı gıbı akıntımın rengı acıldı bırde ıdrar yolu enf falan olmadım sukur bu ay baska bı etkısını anlayamadım ama henüz gebelik yokKızlar süt maydanoz buharı deneyen oldumu hiç
canım adetim biter birmez çektirdim yani 7. günü ama pik göremedim bu ay benHgs adetin kaçıncı gunu yaptırdınız progesteron degeri yükselmiş gebeliğe de işaret olabilir
Progesteron ilaci kullandinizmi e2 değerine baktirdinizmicanım adetim biter birmez çektirdim yani 7. günü ama pik göremedim bu ay ben
hayır canım hiç ilaç kullanmadım e2 ye de bu ya baktırmadım pik göremeyince progestoron baktırdım bildiğim kadrı ile progesteron sağlıklı yumurtlama olmuşmu diye bakılıyor onun için baktırdım ama çok da emin değilim geçen aylatda doktorum onun için bakmıştı diye hatırlıyorumProgesteron ilaci kullandinizmi e2 değerine baktirdinizmi
Yumurtlama olmuş gibi sanki umutlandirmak istemem ama eğer adetiniz gelmezse test yaptırın yada evde test deneyin genelde rahim filmi sonrası gebelik olusuyormus hormonlarinizda sorun yoksa pik görmeme sebebiniz belki testi sabah yaptınız fakat yumurta akşam pik yaptı örneğin.hersey gönlünüzce olur insalllahhayır canım hiç ilaç kullanmadım e2 ye de bu ya baktırmadım pik göremeyince progestoron baktırdım bildiğim kadrı ile progesteron sağlıklı yumurtlama olmuşmu diye bakılıyor onun için baktırdım ama çok da emin değilim geçen aylatda doktorum onun için bakmıştı diye hatırlıyorum
bütün değerlerime bakıldı canım hiç birşey çıkmadı yaşım 38 benim biraz o kokutuyor ama amh de 4 çıktı doktorum yaşıma göre 7 8 yaş daha genç yumurta rezervilerin dedi ama işte 7 aydır gebelik olmadıYumurtlama olmuş gibi sanki umutlandirmak istemem ama eğer adetiniz gelmezse test yaptırın yada evde test deneyin genelde rahim filmi sonrası gebelik olusuyormus hormonlarinizda sorun yoksa pik görmeme sebebiniz belki testi sabah yaptınız fakat yumurta akşam pik yaptı örneğin.hersey gönlünüzce olur insalllah
Pcos durumu varmi canim amh yuksekbütün değerlerime bakıldı canım hiç birşey çıkmadı yaşım 38 benim biraz o kokutuyor ama amh de 4 çıktı doktorum yaşıma göre 7 8 yaş daha genç yumurta rezervilerin dedi ama işte 7 aydır gebelik olmadı
yok canım hayır amh 7 üstü olursa psoc diyorlarPcos durumu varmi canim amh yuksek
Adete kac gun var benim mesela daha önce hamile kaldığımda adetin 9. Gunu yumurtlama görmüştüm lh testini ne zaman yapmaya başladın gebelik testi varsa elinde bi dene istersen kan testi vermismiydinyok canım hayır amh 7 üstü olursa psoc diyorlar
Ben de adet günü hamile olduğumu öğrendim o günden sonra 4 gün falan adet sancısı ve bacak ağrısı çok yaşadım adet olacağım sandım yerleşme kanaması yaşamadım inşallah sizde hamilesinizdirHaber ederim benimde sat 19 Şubat
Bat 18 Mart
Suan belirti olarak adet sancısı var yaklaşık 1 haftadır var bacak ayak sızlaması mide yanması dün akşam az bi açık kahve akinti içinde vardi bugünde şimdi lavaboda peçeteye gelen açık kahve akinti geldi yogunda degildi afedersiniz
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Bende perşembe akşamı ip kadar akintida leke vardi cuma günü sadece lavoda gelen kahve akinti hatta akşam ped koydum sabah parmak kadar leke vardi bugünde sadece lavaboda kahve kiremit rengi akinti geliyor arada hafif sanci gelip gidiyor bide dün çok kötü mide yanması yaşadım hala var biraz sürekli uykum geliyor uykuya doyamıyorum inşallah yerlesme lekesidir bebeklerim benimledirBen de adet günü hamile olduğumu öğrendim o günden sonra 4 gün falan adet sancısı ve bacak ağrısı çok yaşadım adet olacağım sandım yerleşme kanaması yaşamadım inşallah sizde hamilesinizdir