Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Kizlar selam dün kan vermiştim devlet hastanesinde kanın yanlis çıkma ihtimali varmidir gören duyan oldumu çünkü yerlesme lekelenmesi gibi bisey yaşadım 3 gun sadece leke geldi kesildi kırmızıya dönmedi acaba diye test yaptım sabah düne göre biraz daha belirdi ilk 10 dk icinde

İlki dünkü 2.bugun kapağını açtım çünkü yansıma yapiyodu öyle çektim sonuncusu kapağı açmadan bugun

Eklentiler

• 20240324_091800.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 119
  • 20240325_095600.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 83
  • 20240325_094851.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 101
canım geç döllenme olabiliyor belki öyle bişeydir bence biraz bekle benim arkadaşımda da oldu böyle birşey kız hatta 10 gün tarsural kullandı doktoru verdi 15 gün sonra öğrendi gebeliğini eklediğin testte bariz çizgi görünüyor bir kaç gün daha bekle farklı bir hastanede yine kan ver bence

Ya dün söyle oldu ben acile gittim kan vermeye normalde bhcg yapmıyorlar acilde bende yalan soylemk durumunda kaldım istemeye istemeye neyse doktora dedim dışım agriyo antibiyotik kullanmam lazım yarında çektirecem dedim, ki agri vardida çok değil gebelik şüphem var ona göre ilac icecem dedim doktor gebelik olsada antibiyotik kullanabilirsin dişini cektirebilirsin dedi kan almak istemedi böyle diyalog geçti sonra kan verdim yarım saat sonra çıktı sonuc

canım bence farklı bir hastanede yada sağlık ocağında tekrar kan ver istersen yada farklı bir gebelik testi al predictor bunun yanılma payı yok diye biliyorm ben birde bununla dene istersen attığın testte çizgi bariz görünüyor

Bence de predictor ile yarın ilk idrar ile testi tekrarlayın silikte çıksa hemen gider sağlık ocagında test verirsiniz yarım saat biraz erken cıkmıs sonuç

Evet biraz daha bekleyip testleri tekrarlayın iyice netleşir 3-4 güne inşallah gebelik oluşmuştur ve sağlıcakla devam eder

Keşke stresi önlemenin bir ilacı olsa... geçen ay aşılamaya başlayacaktır muayeneye gittjm adetin 2.gunu kist çıktı ertelendi sonraki aya adet bitsin bur adet daha gör dedi ben de kafam rahat önümüzdeki ay olacak aşılamaya geçeceğiz diye olay kafaya takmadım ovu takibi yaptim ama iğneleri bile hazır önümüzdeki ay olacak dedim strese girmedim adetim gecikti kanda negatif tabii ki. Yani strese girnedim birak gebeligi adetim bile gelmedi. Simdi duphaston kullanıyorum ...

evet sonuçta herkes kendi yaşadığını biliyo ama başka dertlere bakıp halimize şükretmemiz gerekiyor nolursa olsun umudumuzu kaybetmeyeceğiz üzülsekte stres olsakta bu evlat sonucta olacaksa eğer olacak illaki strese girip süreci uzatıyoruz belki ama nasipte varsa bizi bulur bence eminim bir arkadaşımında evlendikten sonra 2 yıl sonra oldu hiçvir sorunu yokken kimisi 9 ay 8 ay sonra.. . kist ameliyatı olup 7 ay sonra 2. denemesinde hamile kalan var galiba kimsenin imtihanı kolay değil kendine göre düsününce.. rabbim bizi evlat ile sınamasın tez zamanda hayırlı huzurlusunu versin ramazan ayında hepimiz dualaşalım arkadaşlar

Merhaba tekrar kan verdiniz mi ultrason da görüldü mü ne durumdasınız merak ettim tablodaki durumu değiştiriyor muyuz

Bahsettiğiniz ne kisti acaba? Bana da en son yumurta çatlamadığı için kist oluşmuş demişti doktor. Adetle atılıyor mu yoksa beklemek mi gerekiyor küçülmesi için?

Eklentiler

• 20240325_164859.jpg
    201,8 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar bugün aşılamamın 14. Günü test yaptım 2 saate de sonucum belli olacak kan verdim siz bir şey görüyor musunuz
Bi gölge görüyorum ama çatlatma iğnesi etkisi olabilir mi bilemiyorum canım. İnşallah hakkında hayırlısı olsun meraktayım etiketle mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…