Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Femometer diye bir uygulama var testlerin fotograflarını ve başka belirtilerinzi girdiğinizde gerekn bilgiyi çok iyi veriyor bi deneyin isterseniz
Kullanıyorum o uygulamayı ama testlerim hep yüksek çıkıyor pkostan dolayı işte sorduğum o zaten geneldr pozitif çıktığı için ovulasyon günü gösteriyor haliyle uygulama ama değil halbuki

Kullanıyorum o uygulamayı ama testlerim hep yüksek çıkıyor pkostan dolayı işte sorduğum o zaten geneldr pozitif çıktığı için ovulasyon günü gösteriyor haliyle uygulama ama değil halbuki
Bende de pcos var ama ovü testlerınde yumurtalar tam gelişim göstermeden pozitif çıkmaz demekki yumurta gelişiminiz iyi her ay bu sekılde mı oluyor yoksa bu aya özel bir şey mi acaba yumurta kalıtesını arttırmak yada yumurta gelişimi için ilaç kullanıyor musunuz cunku testlerde bunlarda etkili oluyor

Bende de pcos var ama ovü testlerınde yumurtalar tam gelişim göstermeden pozitif çıkmaz demekki yumurta gelişiminiz iyi her ay bu sekılde mı oluyor yoksa bu aya özel bir şey mi acaba yumurta kalıtesını arttırmak yada yumurta gelişimi için ilaç kullanıyor musunuz cunku testlerde bunlarda etkili oluyor
ovulasyon testleri lh hormonunu ölçer ve pcos olanlarda yumurtlama dönemi dışındada lh yüksek çıkabiliyor pozitif çıkmasının sebebi bu. bu ay böyle çok fazla pozitif ve pik gördüm. yumurta gelişimi için herhangi bişey kullanmadım

ovulasyon testleri lh hormonunu ölçer ve pcos olanlarda yumurtlama dönemi dışındada lh yüksek çıkabiliyor pozitif çıkmasının sebebi bu. bu ay böyle çok fazla pozitif ve pik gördüm. yumurta gelişimi için herhangi bişey kullanmadım
Haklısınız fakat bende ovu testi çok kez yaptım Hatta ülkemizde olmayan yurt dısında n aldıgım bir cihaz ile normal çubuk testleride karşılaştırıyorum aradaki farkı size şöyle anlatayım eğer yumurta gelişimi için ilaç kullanıyorsam (geçen ay yasadım bunu) çubuk testlerde pozitif cıkarken cihazda negatif çıktı doktor kontrolünde de yumurta gelişimi olmadıgı usg de görüntülendi yani çubuk testler yanılttı doktırumda ilaçlardan dolayı bu testler yanıltır demişti sizinde o sekilde olabilir diye düşündüğüm için sormustum ilaç kullanımınızı.

O öyle olmuyomuş 😩 sebepsiz kısırlığa giriyomuş üç sene olmayınca. Eşimin testi normal ihale bana döndü 🙈 sezaryene bağlı tüplerde yapışıklık olabiliyomuş 😞😏 zaten doğumdan sonra olan adetlerim öyle acılı ağrılı sancılı ki millet bekarken ağrı acı ceker ben bekarken adet olmuyomuşum onu anladım. Böyle lekelenmeli geliyo öncesinde bazen rengi siyah bazen normal renk. Artık filme hazırladım işte kendimi 😞 ha bu zamana kadar hiç dr a gitmedin mi diceksin cok gittim izmirde özel devlet. Normal deyip yolladı kimse film istemedi ben artık üç sene oldu gebelik olmadı diyene kadar
Kuzum o zaman hsg çektir. Bak bizim 7 aydır olmuyor bebişimiz ben iki ay önce çektirdim hsg. Tertemiz çıktı. O kadar korkuyordum ki hiç vi şey çıkmayınca kafam rahatladı resmen 😍 ne eşimde ne de bende bi sorun yok hala olmuyor. Ama en azından artık kafam rahat. Allah daha olmasını istemiyor demek ki diyorum

Haklısınız fakat bende ovu testi çok kez yaptım Hatta ülkemizde olmayan yurt dısında n aldıgım bir cihaz ile normal çubuk testleride karşılaştırıyorum aradaki farkı size şöyle anlatayım eğer yumurta gelişimi için ilaç kullanıyorsam (geçen ay yasadım bunu) çubuk testlerde pozitif cıkarken cihazda negatif çıktı doktor kontrolünde de yumurta gelişimi olmadıgı usg de görüntülendi yani çubuk testler yanılttı doktırumda ilaçlardan dolayı bu testler yanıltır demişti sizinde o sekilde olabilir diye düşündüğüm için sormustum ilaç kullanımınızı.
anladıımm :) ilaç kullanmadım hayır sanırım lh hormonum yükseldi bundan dolayı pozitif çıkıyor . sizin kullandığunız cihazda neden negatifti peki onun farkı nedir

kızlar bu ay yumurtlama gününü değerlendiremedik sadece yumurtlamadan 4 gün öncesi ve 1 gün sonrasını değerlendirebildik. Tutma ihtimali var mı acaba 4 gün öncesinden?
tutabilir sağlıklı bir sperm 72 saat canlı kalıyor dua edin bol bol meryem süresi dinleyin yada okuyun hayırlısı olsun hakkınızda

anladıımm :) ilaç kullanmadım hayır sanırım lh hormonum yükseldi bundan dolayı pozitif çıkıyor . sizin kullandığunız cihazda neden negatifti peki onun farkı nedir
Kullandıgım cihaz hem oral hemde vajinal ısı ile ölçüyor buda pcos hastalarında vücutta çok sayıda yumurta oldugu için her gün farklı yumurtayı büyütmek istemesinden dolayı çubuk testlerde hep pozitif görüyoruz bu cıhaz anal ve vajınal ısıdan takip ettiği için grafikte yumurtanın ne kadar geliştigini gösterbiliyor ve eğer bir yumurta çatlayacak seviyeye geldiyse pik yapıyor o dönemde zaten döngüde gecikme falan olmuyor döngüde gecikme olduğu aylarda sürekli yumurta gelişimi var ama pik değil grafik sürekli zikzak cızıyor bu yüzden de doğruluğu daha garanti oluyor

Kullandıgım cihaz hem oral hemde vajinal ısı ile ölçüyor buda pcos hastalarında vücutta çok sayıda yumurta oldugu için her gün farklı yumurtayı büyütmek istemesinden dolayı çubuk testlerde hep pozitif görüyoruz bu cıhaz anal ve vajınal ısıdan takip ettiği için grafikte yumurtanın ne kadar geliştigini gösterbiliyor ve eğer bir yumurta çatlayacak seviyeye geldiyse pik yapıyor o dönemde zaten döngüde gecikme falan olmuyor döngüde gecikme olduğu aylarda sürekli yumurta gelişimi var ama pik değil grafik sürekli zikzak cızıyor bu yüzden de doğruluğu daha garanti oluyor
O zaman mesela benim lh hormonum yüksek olduğu için çubuk testler hep pozitif çıkabiliyor fakat cihaz vücut ısısından falan yola çıktığı için çubuk teste göre daha güvenilir diyebilir miyiz

Kızlar reglimin bugün başlaması ile mart ayı olumsuz sonuçlandı, umudum nisan ve mayıstadır 😅😁 beni de aranıza alın

Kızlar reglimin bugün başlaması ile mart ayı olumsuz sonuçlandı, umudum nisan ve mayıstadır 😅😁 beni de aranıza alın
Hoşgeldin 🤗 belkide senin mucizen nisanda gelmek istemiştir. 😅
sdaak sdaak etiketleyerek sat ve bat yazarsan seni tabloya ekler.
Kullandığın birşeyler var mı vitamin vb

Tabiki sat ve bat tarihlerini bekliyorum o zaman hayırlı olsun diyelim onlar geleceği zamanı bizden iyi biliyorlar demek ki 😄 keyiflerini bekliyoruz 😄

Hoşgeldin 🤗 belkide senin mucizen nisanda gelmek istemiştir. 😅
sdaak sdaak etiketleyerek sat ve bat yazarsan seni tabloya ekler.
Kullandığın birşeyler var mı vitamin vb
Teşekkürler hoşbuldum 🤗 belki de, her şeyin en başta hayırlısı olsun. Demir, magnezyum ve d vitamini eksikliğim çıktı onları kullanıyorum onun dışında multivitamin de arada bi kullansam iyi olur diye düşündüm, siz neler kullanıyorsunuz :)

X