Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Insallah vardır Rabbım sizinde evlatlarinizla uzun sağlıklı mutlu ömürler geçirmeyi nasip etsin

sdaak merhaba bende yeni takip etmeye başladım. 1,5 yıldır eşimle deniyoruz ama hiçbir sıkıntı yok ikimiz de doktora göründük beni de ekleyebilir misiniz?

SAT: 26 Mart
BAT: 25 Nisan

Kızlar bugün yumurtlamanın ve son ilişkinin 7. Günü , karnım ağrıdı ikinci kere yumurtluyor olabilirim diye ovulasyon testi yaptım pik değil, başına geçmişken bir de erken gebelik vardı onu yaptım gözüme mi görünüyorlar ?
Fotoları 5 dk sonra çekmeye başladım.

Eklentiler

• IMG_4132.jpeg
    666,2 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_4131.jpeg
    588,4 KB · Görüntüleme: 72
Kuzumm ben unutmuşum yazmayı regl oldum ve bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum. Yeni bat tarihim 8 Nisan görünüyor ama ilaçlardan dolayı farklı bir tarih olabilir bilemedim
Bu ay yeniden klomene başlıycak mısın canımm

benim BAT 25 mart olacaktı bir gün gecikim hafif kasıkta batma var ve beyaz peynirisi akıntı var
başka belirti yok ama adet olurum bir iki güne

Kızlar burada yazmıştım ben de aşılama yaptırdım geçen hafta. Dün yani ovitrelle nin 7.günü beta HCG 2,56 çıktı. Şimdi 3-4 gün sonra test yapmaya başlasam ve pozitif çıkarsa hamilelik var demek oluyor değil mi?
Bu arada testi meraktan yaptırmadım. Çok ağır bir grip geçiriyorum. Dün gece hastaneye gittik ve hamilelik şüphem de var ona göre ilaç verilmesini istedik. Doktor kan testine beta HCG de eklemiş. Sonuçlara bakarken gördüm bende :)

Hayırlısı ile kucağınıza da alırsınız inşallah. Çok sevindim sizin adınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…