- 14 Mart 2022
- 364
- 317
şimdi baktım 5 gün sonra 153,8 olmuşO,627 negatif çıktı malasef
Insallah vardırşimdi baktım 5 gün sonra 153,8 olmuşbence bekleyin sakın ümitsizliğe kapılmayın benim arkadaşlarım yok felan demişlerdi herkese inatla var demiştim ve üstelik adetime çok vardı inanılmazdı inancınız hiç bir zaman kaybetmeyin
Tabiki ekliyorumsdaak merhaba bende yeni takip etmeye başladım. 1,5 yıldır eşimle deniyoruz ama hiçbir sıkıntı yok ikimiz de doktora göründük beni de ekleyebilir misiniz?
SAT: 26 Mart
BAT: 25 Nisan
Hayır canım yapmadım bugün adet günüm eğer olmazsa yarın test vericem doktorum da sınırda değerin dedi gelmezse tekrarla kan testini deditatluboncuk canım bugün test yaptın mı
Ben hala beklemedeyim 2 3 gun sonra netleşirKızlar Bat'ı geçenler ve bizi güncellemeyenler var şimdi tabloda Bat'ı geçenleri etiketliyorum ne durumdasınız bizi güncelleyin
@1begonya , E eflatundunya ,Umutvari , T tcherss , B brcubrcu0101 , kelebek_vadisi , Z zesamu93 , beyazmanolya66 , E Erbdky
Kuzumm ben unutmuşum yazmayıKızlar Bat'ı geçenler ve bizi güncellemeyenler var şimdi tabloda Bat'ı geçenleri etiketliyorum ne durumdasınız bizi güncelleyin
@1begonya , E eflatundunya ,Umutvari , T tcherss , B brcubrcu0101 , kelebek_vadisi , Z zesamu93 , beyazmanolya66 , E Erbdky
Bu ay yeniden klomene başlıycak mısın canımmKuzumm ben unutmuşum yazmayıregl oldum ve bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum. Yeni bat tarihim 8 Nisan görünüyor ama ilaçlardan dolayı farklı bir tarih olabilir bilemedim
Anladım canım inşallah değerin yükselmiştirHayır canım yapmadım bugün adet günüm eğer olmazsa yarın test vericem doktorum da sınırda değerin dedi gelmezse tekrarla kan testini dedi
Kuzum ilk defa bu ay kullandım. Çarşamba günü vuruldum çatlatma iğnesini dahaBu ay yeniden klomene başlıycak mısın canımm
Benim regli 20 gün gecikti canım test yapıyorum çıkmıyorKızlar Bat'ı geçenler ve bizi güncellemeyenler var şimdi tabloda Bat'ı geçenleri etiketliyorum ne durumdasınız bizi güncelleyin
Ayyy ben bi an bugün adet oldun gibi okudumKuzum ilk defa bu ay kullandım. Çarşamba günü vuruldum çatlatma iğnesini daha
Doktorunuz ile görüştünüz mü??Benim regli 20 gün gecikti canım test yapıyorum çıkmıyor
Hayırlısı ile kucağınıza da alırsınız inşallah. Çok sevindim sizin adınıza.şimdi baktım 5 gün sonra 153,8 olmuşbence bekleyin sakın ümitsizliğe kapılmayın benim arkadaşlarım yok felan demişlerdi herkese inatla var demiştim ve üstelik adetime çok vardı inanılmazdı inancınız hiç bir zaman kaybetmeyin