- 9 Ağustos 2023
- 1.176
- 637
İğnemin 16. Günü bugün kuzum 7. Gün yaptığımda hafif vardı bilmiyorum gitti mi gitmedi mi etkisi kan da belli olacak tabi mutlaka haber veririmBi gölge görüyorum ama çatlatma iğnesi etkisi olabilir mi bilemiyorum canım. İnşallah hakkında hayırlısı olsun meraktayım etiketle mutlaka
Ben çizgi görüyorummmmmKızlar bugün aşılamamın 14. Günü test yaptım 2 saate de sonucum belli olacak kan verdim siz bir şey görüyor musunuz
2 saate kan sonucum belli olacak yazarım hemen kuzumBen çizgi görüyorummmmm
Hadi inşallah çok güzel çıkacak sonucun2 saate kan sonucum belli olacak yazarım hemen kuzum
Kuzum bende çizgi gördüm inşallah pozitifdir sonucun2 saate kan sonucum belli olacak yazarım hemen kuzum
Kuzum inşallah beklemedeyim yazıcam hemenKuzum bende çizgi gördüm inşallah pozitifdir sonucun
Tamam kuzum güzel haberlerle inşallahKuzum inşallah beklemedeyim yazıcam hemen
Umut vermek gibi olmayayım da yükselecek gibi duruyo. 4,5 negatif çok arafta bi sayı. 0,5 kalmış yaa belki bi kaç saat sonra gitsen 5i görecektinKızlar değerim 4.5 çıktı negatif
Basit kist catlamadigi için kist oluşmuş halbuki ki catlatma ignesi de olmuştum. Adetle atılıyor canım bende adet olmayı bekliyorum suan söktürücü kullanıyorum bir yandan da sogan suyu içiyorum olana kadar daha ince kıstım olduğun da içmiştim ve geçmişti tavsiye ederim yemek yaparken yarısını yemeğe yarısını iki bardak suya atıp kaynatıp anın da içecek kadar iliyinca içiyorumBahsettiğiniz ne kisti acaba? Bana da en son yumurta çatlamadığı için kist oluşmuş demişti doktor. Adetle atılıyor mu yoksa beklemek mi gerekiyor küçülmesi için?
Kuzummm çoook arada kalmış bir sayı iki gün sonra tekrar ver belki daha yeni yükselmeye başlamıştır.Kızlar değerim 4.5 çıktı negatif
Yükseledebilir değerin kuzum sen takipte kal. Adete kaç gün varKızlar değerim 4.5 çıktı negatif
İki gün sonra adetim gelmezse kan vericem kuzum moralim bozuldu birazUmut vermek gibi olmayayım da yükselecek gibi duruyo. 4,5 negatif çok arafta bi sayı. 0,5 kalmış yaa belki bi kaç saat sonra gitsen 5i görecektin
Tamam canım evet çok arada bir değerKuzummm çoook arada kalmış bir sayı iki gün sonra tekrar ver belki daha yeni yükselmeye başlamıştır.
En iyisi yarın ilk idrarla tekrar test yap bakalım koyulaşma var mı
2 3 gün var kuzumYükseledebilir değerin kuzum sen takipte kal. Adete kaç gün var
İnşallah yükselir kuzum2 3 gün var kuzum
4,5 ise adet gününde yada bir sonraki gün tekrar yaptırın ben 0 dan başka değer görmediğim için bana 4,5 bile umut var demek gibi geliyor ☺ moral bozmayın.Kızlar değerim 4.5 çıktı negatif
bence bir kaç gün sonra tekrar verin bende de 0.100 çıkmıştı bekledim daha sonra beta yükseldi güzeller güzeli bir oğluşum varO,627 negatif çıktı malasef