Nisan-Mayıs Ayı Gebelik Planlayanlar 🤰🏼

Bi gölge görüyorum ama çatlatma iğnesi etkisi olabilir mi bilemiyorum canım. İnşallah hakkında hayırlısı olsun meraktayım etiketle mutlaka
İğnemin 16. Günü bugün kuzum 7. Gün yaptığımda hafif vardı bilmiyorum gitti mi gitmedi mi etkisi kan da belli olacak tabi mutlaka haber veririm

SAT 4 Mart
BAT 30 Mart

klomenli ovitrelleli hsgli bir ay oldu benim için inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız kızlar yoğun bir akıntı, gögüs hassasiyeti, yumurtalık ağrısı gibi şeyler yaşıyorum bugün ovitrelle sonrası 10. günüm birazdan dayanamayıp kan testi vericem sanırım

Bahsettiğiniz ne kisti acaba? Bana da en son yumurta çatlamadığı için kist oluşmuş demişti doktor. Adetle atılıyor mu yoksa beklemek mi gerekiyor küçülmesi için?
Basit kist catlamadigi için kist oluşmuş halbuki ki catlatma ignesi de olmuştum. Adetle atılıyor canım bende adet olmayı bekliyorum suan söktürücü kullanıyorum bir yandan da sogan suyu içiyorum olana kadar daha ince kıstım olduğun da içmiştim ve geçmişti tavsiye ederim yemek yaparken yarısını yemeğe yarısını iki bardak suya atıp kaynatıp anın da içecek kadar iliyinca içiyorum

Kızlar değerim 4.5 çıktı negatif
Kuzummm çoook arada kalmış bir sayı iki gün sonra tekrar ver belki daha yeni yükselmeye başlamıştır.
En iyisi yarın ilk idrarla tekrar test yap bakalım koyulaşma var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…