- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.781
Olsum canoBat dündü benim ama negatif. Mayisa kaldı hayaller..
Benimde bat 9 nisan genelde dil ayından sabah ölçüyorum 36.7 8 genelde vajinal ölçüm ile 37.5 cıktı gün saati farkediyormu kiBat 10 nisani gosteriyor takvim bilmiyorum ben pek guvenmiyrm o takvimlere
Evet kuzum atesh olcumu yapan insan her sabah uykudan uyanir uyanmaz yapmali hemde hergun ayni saatde hatta ayni dakikada farkli farkli vakitlerde yapamayinOlsum cano
Benimde bat 9 nisan genelde dil ayından sabah ölçüyorum 36.7 8 genelde vajinal ölçüm ile 37.5 cıktı gün saati farkediyormu ki
Her sabah aynı saat alarmıyla uyanıyorum yani saatim hep aynı da bakalım canım yaa bugün yine beyaz akintim geldi bidr gelde karışmasın kafalar yaniEvet kuzum atesh olcumu yapan insan her sabah uykudan uyanir uyanmaz yapmali hemde hergun ayni saatde hatta ayni dakikada farkli farkli vakitlerde yapamayin
Bendede geliyor kuzum kucuk parmagimin tirnagi kadar geliyor bilmiyorum nedirHer sabah aynı saat alarmıyla uyanıyorum yani saatim hep aynı da bakalım canım yaa bugün yine beyaz akintim geldi bidr gelde karışmasın kafalar yani
Al benden de o kadar..Bendede geliyor kuzum kucuk parmagimin tirnagi kadar geliyor bilmiyorum nedir
Nedendir ya acabaaaAl benden de o kadar..
Ah bir bilebilsek :)) 1gunumuz daha gecti sayilurNedendir ya acabaaa
Ayyyy inşallahhhhTest yapib negatif olan kizlarimmmm sizin icin bir arashtirmam var:)))))) gebelik testi yapmaniz icin en az adetiniz 1 gun gecikmeli oda dogru sonuc vermiye bilir 90% dogru sonuc veriyor:)))))kesin sonuc adetinizin 1 hafta gecikmesi gerek:)))))))eyer yakinlarda ilishkiye girmishsinizse test dogru sonuc vermiyor bunu herhalde biliyorsunuz:)))))bide eyer ilishkiniz yumurta donemine denk gelmishse ve dollenme olushmushsa en az 15gunden sonra testlerde cika bilir:)))okuyun...
Ah bir bilebilsek :)) 1gunumuz daha gecti sayilur
Ay yok kizlar bende hergun gelmiyor 1-2gun arayla goruyorum hemde az bembeyaz renkdeminik_prince bende biraz daha fazla Kuzularım ve kaskatı oluyo sonradan
InshAllah quzum:))Ayyyy inşallahhhh
kizlar ben her gunu gectim her wc gittigimde lastik gibi uzayan akinti geliyor. hatta gunluk ped koyuyorum ona da geliyor bazen. sayet hamileysem belirti olarak yazarimAy yok kizlar bende hergun gelmiyor 1-2gun arayla goruyorum hemde az bembeyaz renkde
InshAllahkizlar ben her gunu gectim her wc gittigimde lastik gibi uzayan akinti geliyor. hatta gunluk ped koyuyorum ona da geliyor bazen. sayet hamileysem belirti olarak yazarim
Bendede bugün gelmeye başladı ve kasıklarımdan ağrı belime kadar ağrı girip çıkıyorkizlar ben her gunu gectim her wc gittigimde lastik gibi uzayan akinti geliyor. hatta gunluk ped koyuyorum ona da geliyor bazen. sayet hamileysem belirti olarak yazarim
bat ne zaman?Bendede bugün gelmeye başladı ve kasıklarımdan ağrı belime kadar ağrı girip çıkıyor
4 guncukkkk haftasonu hemen geciverir yaparsan negatif gorursun bak ona goreAyyyy kizlar kendimi test yapmamak icin zor tutuyuorum yaaaaaz bekle ayten 4 gun kaldi ne kaldiki die teselli ediyorum kendim
Ondan kortugumdan yapmiyorum zaten:/// kocam 2 gun evde aklima gelmez bir tek bugunu kecireyim4 guncukkkk haftasonu hemen geciverir yaparsan negatif gorursun bak ona gore