- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.821
Sorma bende buraya girip daha cok aklma girsn istemyrm kaynanamında içine mi doğduda sordu anlamadm yaay bence de soyleme hemen. hadi bakalim bir dahaki testini merakla bekliyorum
normaldede soruyosa. benimki de namaz falan kilmayinca mecbur soruyo hep bikiyo yaniSorma bende buraya girip daha cok aklma girsn istemyrm kaynanamında içine mi doğduda sordu anlamadm ya
Yok normalde sormaz kaynanam benim hatta açmaz bgün sordu şaşrdm:)normaldede soruyosa. benimki de namaz falan kilmayinca mecbur soruyo hep bikiyo yani
DayandimmmmYoo yooo yooo biraz daha dayan kuzuuummm
Ben de sendenim kuzum
Bendeeeeeumutsuz vakalara 4. ariyoruz
Bende de çok aşırı bişey yok öff sanki gün geçmiyoki on nisan olmsn :))Bendeeeee
Bendede ashiri aaaaa bu ne dieyeceyim hic bisheyim yok:))))bakalim hayirlisiBende de çok aşırı bişey yok öff sanki gün geçmiyoki on nisan olmsn :))
Sormaa sormaaa:)))Bende de çok aşırı bişey yok öff sanki gün geçmiyoki on nisan olmsn :))
Test yapmalısın bence :) hadi hayırlısı bakalımGecikebilir mi o zaman yumurtlama oldu catladi 15gun oldu kesin
Benimde 36.9 cıktı canım bu sabah ölçtümDualarım hepimizle inşallah bu ay patlycaz hepimiz bomba gbi bi ay olsun hepimiz pozitif haberlerle gelelim sabah misafir gelecekti diye ateş ölçümünü bi saat önce yaptım 37.3 çıktı :))
4. 5. 6. Olurum her türlü :)))umutsuz vakalara 4. ariyoruz
Hani napiyoduk umut yitirmiyorduk sen öyle diyorsun kuzummGunaaydiinn guzel prensesleeerben iyice nakavt oldummm. Dun gece esimle birlikte oldukk. Ve bana sen hasta olcaksin koku var dediii ( gunlerimi hic bilmez ama bunu her dile getirdiginde 3 5gun icinde ben oluruuum benim diger aya kaldi anlasilan. Kalan saglardan guzel haberleri bi an once bekkiyoruuum
bence de umudunu kaybetme taki adet olduğunu görene kadar.Gunaaydiinn guzel prensesleeerben iyice nakavt oldummm. Dun gece esimle birlikte oldukk. Ve bana sen hasta olcaksin koku var dediii ( gunlerimi hic bilmez ama bunu her dile getirdiginde 3 5gun icinde ben oluruuum benim diger aya kaldi anlasilan. Kalan saglardan guzel haberleri bi an once bekkiyoruuum
Tabiki ole sadece azalttim diyim o zaman :))Hani napiyoduk umut yitirmiyorduk sen öyle diyorsun kuzumm
Oyle artik bekliyoruz bakalim :)bence de umudunu kaybetme taki adet olduğunu görene kadar.
Hadi bakalim :)) guzel seyler bunlaarBenimde 36.9 cıktı canım bu sabah ölçtüm
Benim 36.6 olmuş dün 37.3 tuHadi bakalim :)) guzel seyler bunlaar
Benim son 5günaydınlar bat a son 8 gün .dayanabildiğim yere kadar test yapmicam