- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.801
sitede bir ilk oluruz yok artik insallah olur amaAyyy kizlar galiba hepiniz hamish cikacaksiniz bu aybelirtiler hep ayni hepside hamilelik belirtileri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sitede bir ilk oluruz yok artik insallah olur amaAyyy kizlar galiba hepiniz hamish cikacaksiniz bu aybelirtiler hep ayni hepside hamilelik belirtileri
aynen oyle ugras bulunca insanin aklina bile gelmiyoOndan kortugumdan yapmiyorum zaten:/// kocam 2 gun evde aklima gelmez bir tek bugunu kecireyim
Kuzum sen hic yapyinmi test????4 guncukkkk haftasonu hemen geciverir yaparsan negatif gorursun bak ona gore
yaptim 5gun varken negatifti. simdi yarini da sayarsak 3 gun kaldi. cumartesi tekrar yapicamKuzum sen hic yapyinmi test????
Gercekten oyle olur yaaaaasitede bir ilk oluruz yok artik insallah olur ama
10 nisan canımbat ne zaman?
InshAllah cikar:)))))yaptim 5gun varken negatifti. simdi yarini da sayarsak 3 gun kaldi. cumartesi tekrar yapicam
ay aynen benimde 1 hafta kala falan basladi. normalde kuru olmam gerekirken10 nisan canım
insallah canim hepimizinInshAllah cikar:)))))
Dualarım hepimizle inşallah bu ay patlycaz hepimiz bomba gbi bi ay olsun hepimiz pozitif haberlerle gelelim sabah misafir gelecekti diye ateş ölçümünü bi saat önce yaptım 37.3 çıktı :))ay aynen benimde 1 hafta kala falan basladi. normalde kuru olmam gerekirken
ay hadi insallah yaaDualarım hepimizle inşallah bu ay patlycaz hepimiz bomba gbi bi ay olsun hepimiz pozitif haberlerle gelelim sabah misafir gelecekti diye ateş ölçümünü bi saat önce yaptım 37.3 çıktı :))
asil sende ne var ne yok kiz akinti regle donmedi sanirim. testi ne zaman yapiyorsun tekrarİyi akşamlar kaynanamlardaydm onlarn o tarafı gecekondu otrdu kdnlarla iyi oldu bu tarafta tekim evde canm sıkılıyordu benm için iyi oldu baktım da baya konuşmuşsunuz
Ne var ne yok
Sende başka belirti var mı canımay hadi insallah yaa
yok galiba umutsuz vakayim benSende başka belirti var mı canım
Yok kuzu dönmedi gelmedi şükür adet agrısı gibi agrı yaşadm normal mi sizce :)asil sende ne var ne yok kiz akinti regle donmedi sanirim. testi ne zaman yapiyorsun tekrar
Ayyyy kizlar kendimi test yapmamak icin zor tutuyuorum yaaaaaz bekle ayten 4 gun kaldi ne kaldiki die teselli ediyorum kendim
ay bence de soyleme hemen. hadi bakalim bir dahaki testini merakla bekliyorumYok kuzu dönmedi gelmedi şükür adet agrısı gibi agrı yaşadm normal mi sizce :)
Kaynanamda sordu adetin geçtimi bende yok anne daha var ama olursa sölemem dedim nazar değdi hep dedim
Ben de sendenim kuzumyok galiba umutsuz vakayim ben
umutsuz vakalara 4. ariyoruzBen de sendenim kuzum