- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.541
Evet yaaa biz neden umudumuzu baltaliyoruzki:))))))) olmazss olmssin Allah bundan buyuk dert vermesin))İste herkes de hersey farkli oluyor bizlerde bi tataftan herseyden umutlanmaya calisip bi taraftan hayal kirikligi olmasin diye kendi umudumuzu kendimiz baltaliyoruz :)
Bat vaktini beklemek istiyorum canim negatif çıkarsa üzülürümErken gebelik testleri var onlardan yapsanıza :))çok merak ettim bende güzel haberlerinizi alırız inşallah ikinizinde
Hım anladım başka belirtilerin olursa yaz olur mu :)benim pek bişey yok canım sadece bugün karnımın alt tarafında ara ara bi acı hissediyorum birde geçen hafta sağ göğüs ucum acıyordu ama gecti bu hafta
Umutlandirmak derken canım bu bir belirtimi acaba:)))))umutlandirmak istemiyorum bekle:)))
Olur canım yazarım:)Hım anladım başka belirtilerin olursa yaz olur mu :)
Gününü beklemek istiyorum bende.birde bende Pcos var günü değişiyor reglin. Ayın 10 una kadar bekliycem :) bekleyebilirsemm :)Erken gebelik testleri var onlardan yapsanıza :))çok merak ettim bende güzel haberlerinizi alırız inşallah ikinizinde
Benim tam vaktinde olur genelde 7nsi cumartesi ye geliyo bende pazartesi yada salı yapmak istiyorum eğer regli olmazsamGününü beklemek istiyorum bende.birde bende Pcos var günü değişiyor reglin. Ayın 10 una kadar bekliycem :) bekleyebilirsemm :)
İnşallah olmayız. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip olur inşallahBenim tam vaktinde olur genelde 7nsi cumartesi ye geliyo bende pazartesi yada salı yapmak istiyorum eğer regli olmazsam
Evet tatlim:)Umutlandirmak derken canım bu bir belirtimi acaba
Ya bunları duyunca çok mutlu oluyorum ama umutlanıp üzülmekte istemiyorum kuzum ☹Evet tatlim:)
Inşallah canım benim hayırlısını en hayırlı vakitte nasip etsin Rabbimİnşallah olmayız. Hayırlısıyla isteyen herkese nasip olur inşallah
O yuzden kendini umutlandirmaki senin icinde surpriz olsun:)Ya bunları duyunca çok mutlu oluyorum ama umutlanıp üzülmekte istemiyorum kuzum ☹
Birde özellikle bugün öğlen vaktine kadar çok akintim oldu hatta regli oldum sandım ama akıntıydı sadeceYa bunları duyunca çok mutlu oluyorum ama umutlanıp üzülmekte istemiyorum kuzum ☹
Aminn inşallah.Inşallah canım benim hayırlısını en hayırlı vakitte nasip etsin Rabbim
Öyle yapmaya çalışıyorum kuzum saat başı kendi kendime bu ayda olmadı boşuna umutlanma deyip duruyorum :)O yuzden kendini umutlandirmaki senin icinde surpriz olsun:)
Bir an önce gelsede olduysa sevinsek olmadıysa tekrar çalışmalara başlasak :))Ayin 10u nu hepimiz dort gozle bekliyoruz kizlar :))
Aynen bende oyleyim:)Öyle yapmaya çalışıyorum kuzum saat başı kendi kendime bu ayda olmadı boşuna umutlanma deyip duruyorum :)
Aynen :))O yuzden kendini umutlandirmaki senin icinde surpriz olsun:)
Kuzum napiyosun ?Ayin 10u nu hepimiz dort gozle bekliyoruz kizlar :))