- 28 Şubat 2018
- 1.581
- 1.682
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.561
Arkadaşlar test yaptım.idrarda gebelik testi Sonucum negatif. Bu ay bu sayfayı kapandı benim için. Önümüzdeki ay ovulsaydın testi başlayacağım. Adet eli kulağında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve veldim yeni ayaklarimi uzattim kuzum sonunda :)) sen napiyosuunKuzum napiyosun ?
Keske erken yapmasaydin canim benim. Genelde negatif cikiyomus ya onlar. Ben de oyle eli kulaginda duruyo ama gelene kadar umudu da birakmicamArkadaşlar test yaptım.idrarda gebelik testi Sonucum negatif. Bu ay bu sayfayı kapandı benim için. Önümüzdeki ay ovulsaydın testi başlayacağım. Adet eli kulağında.
Hayırlısı olsun canım az kaldı zaten:))Aynen bende oyleyim:)
Daha hicbishey bitmedi kuzumArkadaşlar test yaptım.idrarda gebelik testi Sonucum negatif. Bu ay bu sayfayı kapandı benim için. Önümüzdeki ay ovulsaydın testi başlayacağım. Adet eli kulağında.
Bendede yaaa hiss ediyorumki adet olacam sanki....hemde shimdj canim cok sikkin hemde cok bilmiyorum nedenKeske erken yapmasaydin canim benim. Genelde negatif cikiyomus ya onlar. Ben de oyle eli kulaginda duruyo ama gelene kadar umudu da birakmicam
Acik kahvemsi azick biseydi bendeki. Sonradan saatler sonra yogun ve yumurta aki renginde oldu hic bi fikrim yokL llavinya__ Sezerbusra21 bsebse Papatyamaviss Celin30 kizlarim llavinya arkadashimizda sizin gibi olmush adetine 8 gun var ve yine leke sorunu ne diyeceyimi bilmedim herkesdemi ayni olur ya???? llavinya 9-10???batin???
Bende hissediyorum hem de gunumden daha onca ama canini sikma. Gelene kadar bizim sozumuz gecer :)Bendede yaaa hiss ediyorumki adet olacam sanki....hemde shimdj canim cok sikkin hemde cok bilmiyorum neden
Yok tatlim adete gore sikkin degil sadece beklemekdenBende hissediyorum hem de gunumden daha onca ama canini sikma. Gelene kadar bizim sozumuz gecer :)
Var elbette beklemelerimizde de bir hayir.. hayirsiz gelcegine gelmesin hayriyla gelsin insallah.. en azindan burda moraller bozuk bile olsa gule eglene gunleri gecirmeye devamYok tatlim adete gore sikkin degil sadece beklemekden
Agzina saglik bebeyim cok guzel soyledinVar elbette beklemelerimizde de bir hayir.. hayirsiz gelcegine gelmesin hayriyla gelsin insallah.. en azindan burda moraller bozuk bile olsa gule eglene gunleri gecirmeye devam
anca berabeeerAgzina saglik bebeyim cok guzel soyledin
Batca beraberanca berabeeer
Kızz ben yaptmm geldimm neler yaptm neler un corbası hünkar begendi yaptım sosunuda yaptm snra pilavda vardı ve garnitür salatası yaptmAyyyyy bende odalari toparladim ama mutfaimmm berbadelimi kipirtacak halim yok
Anlamadm hepimizn mi yerleşti:)L llavinya__ Sezerbusra21 bsebse Papatyamaviss Celin30 kizlarim llavinya arkadashimizda sizin gibi olmush adetine 8 gun var ve yine leke sorunu ne diyeceyimi bilmedim herkesdemi ayni olur ya???? llavinya 9-10???batin???
Herkes aynı zamandami yaptibende istiyorummmmAnlamadm hepimizn mi yerleşti:)
Canm biz birşey yapmadk bende iki damla peçeteye açık renkte kan geldi diğerlerindede kahvernegi leke olmş ikiside olablyr inş sennde ılur cnm ovu testi kullan yumrtlams günlerni kaçrmamş olursnHerkes aynı zamandami yaptibende istiyorummmm
Ovulasyon testi hergün yaptım hep açık renkti halen açık ya test bozuk ya ben bu ay yumurtlamadim anlamadım niye hep açık gunlerdir marka olarak hangisi iyi bilen varmı acabaCanm biz birşey yapmadk bende iki damla peçeteye açık renkte kan geldi diğerlerindede kahvernegi leke olmş ikiside olablyr inş sennde ılur cnm ovu testi kullan yumrtlams günlerni kaçrmamş olursn
Aferin kiz MAshAllahKızz ben yaptmm geldimm neler yaptm neler un corbası hünkar begendi yaptım sosunuda yaptm snra pilavda vardı ve garnitür salatası yaptm