- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.521
Yok be kuzum kocamin tez kizdigi benim ac kalmam:)))))
Aaaa ay ben şook ben iptal
Şaştm kız ben yapyrm hatta iç örşitli düşün mezede istyr onlarda yapyrm öle ama iki gğnlk yapyrm:)
Arkdşlarmn cogu hamlekarınlarını göryrm ya cok hosma gdyr :)
:)))))umutlandirmak istemiyorum bekle:)))kızlar benim bata bugünü sayarsak 4 gün kaldı bugün karnımın alt kısımında batma değil ama çok az acıma oluyo nedendir acaba
aminnnnnnnnnn canım inşallah yorganın altında ağladıgım günler çok zor allahım yardım etsinEn zoruda bu olmali gerek(((( kuzum inshAllah Allah yakin bir zamanda karnini sonrada kucagini doldurur
Kuzum senin adetine daha var onun icin hicbishey yapma:))))ama kendi bashina bishey yapmana katilmiyorum bunyeler farkli bende cok okudum doktora gitmek istemedim en son incir+havuc kurunu yaptim prolaktinim tavan oldu shimdi doktorlar sagolsun dushurduler ama nolsun bitmiyor hep doktor muayinesinde kalacam onun icin hicbisheu yapmaKızlar önümüzdeki ki ay doktora gitmek istemiyorum o yuzden ovulasyon testi alicam inofolic kullanicam pko var bende burda bi cok kür ve cay duydum, hayit aslan pencesi polen bal corekotu hangisini yapmali miyim yapan var mi aranizda yardimci olur musunuz?
Ay kuzum oyle soylemeeeeeaminnnnnnnnnn canım inşallah yorganın altında ağladıgım günler çok zor allahım yardım etsin
InshAllah tatlim:)))Hoş buldumm :)) hepimize tez vakitte versin inşallah rabbim
Aynen bende de akıntılar beyaza dondu katiKizlaaarminik_prince simdide cok afedeesin ama beyaz yumurta aki renginde daha yogun bi akinti gelioo bu simdi hasta oluyorum mu demek :)))
Ben incir kürü yapıyorum cnm eşim içinde keçiboynuzu kürü bide bende fsh yuksek onun için aslan pençesi içiyorum bu ay bakalım nasıl olacak.Kızlar önümüzdeki ki ay doktora gitmek istemiyorum o yuzden ovulasyon testi alicam inofolic kullanicam pko var bende burda bi cok kür ve cay duydum, hayit aslan pencesi polen bal corekotu hangisini yapmali miyim yapan var mi aranizda yardimci olur musunuz?
İyimiş cnm:) sular geldi bende mutfaga grdm topladm rahatladm ya:))))) keşke benm eşimde sennki gibiolsa :)Yok be kuzum kocamin tez kizdigi benim ac kalmam:)))))
Hmmmmhayir yapmayin benim de bat 7 nisan bugun yaptim negatif
Hayir kuzum hicbishey demek:))))yumurta aki gibi yerleshdiksen sonra oluyor galiba:))))Kizlaaarminik_prince simdide cok afedeesin ama beyaz yumurta aki renginde daha yogun bi akinti gelioo bu simdi hasta oluyorum mu demek :)))
Ayyyyy bende odalari toparladim ama mutfaimmm berbadİyimiş cnm:) sular geldi bende mutfaga grdm topladm rahatladm ya:))))) keşke benm eşimde sennki gibiolsa :)
Ayy keskee kuzumm keskeee :))Hayir kuzum hicbishey demek:))))yumurta aki gibi yerleshdiksen sonra oluyor galiba:))))
Ney acabaaa :/Aynen bende de akıntılar beyaza dondu kati
Bendede var 1 gun oluyor bir gun olmuyir cok az tirnak kadar gunde bir kezAynen bende de akıntılar beyaza dondu kati
Benim ateşim de düştü kesin regl olacam ben :/Ney acabaaa :/
Bende 1 haftadir oyle ushuyorumki hemde nasilllll normalde cok sicak olurum shimdi donuyorum bende galiba regl olacam cunku hamileliyimde atesh basiyordu annemde soylerdiki hamilelerde oyle oluyorBenim ateşim de düştü kesin regl olacam ben :/
Ayyyyy ne isterdim ben hatta nereyese gitmek istiyorum kafam karisbsin regl aklima gelmesin:/Şoyle bata kadar uyusak da o gun uyansak :))
İste herkes de hersey farkli oluyor bizlerde bi tataftan herseyden umutlanmaya calisip bi taraftan hayal kirikligi olmasin diye kendi umudumuzu kendimiz baltaliyoruz :)Ayyyyy ne isterdim ben hatta nereyese gitmek istiyorum kafam karisbsin regl aklima gelmesin:/