- 5 Aralık 2017
- 1.448
- 1.053
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.981
Amin inşallah canım Allah tüm isteyenlere nasip etsinÇok sağol kuzum benim ya rabbim sanada nasip eder inşallah . Ya benim anlamadığım çift çizgiden sonra silikleşince yumurta çatlatmısmı demek oluyor
inşallah canım isteyen herkese nasip etsn.Anladım canım umarım bebek yoksa bir an önce regl olursunda bir an önce bebişine kavuşursun
Amin canıminşallah canım isteyen herkese nasip etsn.
Ben hala kan sonucunu öğrenemedim canım yarın hastaneye gidip sorcam öğleden sonra inşallah pozitif sonuçla geri dönerim. Kasık ağrım ve göğüs uçlarım dokununca acıyor belirtiler bunlar
İnşallah vardır diorum belirtilerin hamile belirtisi kuzu güzel haberler ile dönersin inşallah haydi bir umut bekliyorum senden güzel haberlerBen hala kan sonucunu öğrenemedim canım yarın hastaneye gidip sorcam öğleden sonra inşallah pozitif sonuçla geri dönerim. Kasık ağrım ve göğüs uçlarım dokununca acıyor belirtiler bunlar
O sana daha önce söylediğim gerinme hareketini yaptın mı kasığa sancı giriyormu ayaklarını esnetinceBen hala kan sonucunu öğrenemedim canım yarın hastaneye gidip sorcam öğleden sonra inşallah pozitif sonuçla geri dönerim. Kasık ağrım ve göğüs uçlarım dokununca acıyor belirtiler bunlar
Canım ben çarşamba günü 34. Gündü ve o gün kan verdim bugün 40. Gün demek istediğim hamileysem 34. Gün çıkar mıydıİnşallah vardır diorum belirtilerin hamile belirtisi kuzu güzel haberler ile dönersin inşallah haydi bir umut bekliyorum senden güzel haberler
Hayır canım sancı girmiyor yaptımO sana daha önce söylediğim gerinme hareketini yaptın mı kasığa sancı giriyormu ayaklarını esnetince
kaç gün vardı canım?Kızlar şimdi gebelik testi yapsam olur mu
Geçen hafta çarşamba günki verdiğim kan ile bugün gitmiş yarına çıkar dediler bende az önce freely kaset testlerden yaptım negatif :-(İnşallah vardır diorum belirtilerin hamile belirtisi kuzu güzel haberler ile dönersin inşallah haydi bir umut bekliyorum senden güzel haberler
Benim adetim düzensiz bugün 40. Gündü canım az önce yaptım negatif acaba umudu kesmeli miyimkaç gün vardı canım?
Valla ne desem umit her zaman var canim. Allahtan.Benim adetim düzensiz bugün 40. Gündü canım az önce yaptım negatif acaba umudu kesmeli miyim
Hayır canım kullanmadım hiçValla ne desem umit her zaman var canim. Allahtan.
Ovulasyon testini kullaniyor musun?
Duzensizse mutlaka kullan canim, internetten daha ucuz oluyor arastir bak. Bizim gelin icin siparis verdim ben. O adet olmus sonrasinda denemeye baslayacak.Hayır canım kullanmadım hiç
Canım ben ilaçsız adet olmuyorum pco var bende büyük ihtimalle yumurtlamıyorumDuzensizse mutlaka kullan canim, internetten daha ucuz oluyor arastir bak. Bizim gelin icin siparis verdim ben. O adet olmus sonrasinda denemeye baslayacak.
Ben de kullanmayi dusunuyorum hatta duzenli de olsa ne zaman pik yapti ne zaman catladi gorursun.