- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.021
Yani 0larda degil en azindan. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz? Şuanda adetime 10 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım bugün betaHCG 2 çıktı biliyorum çok erken ama dayanamadim kan pıhtılaşması var bu yüzden eğer varsa gebelik bir an önce kan sulandırıcıya başlamalıyım.2 ay üst üste dusugum oldu bu yüzden erken davrandim. Yükselirmi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Sağol kuzum hepimizin inşallah hakkında hayırlısı olurYani 0larda degil en azindan. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.
Sen naptin cnm son durumu yazmis miydin ben mi kacirdim.Sağol kuzum hepimizin inşallah hakkında hayırlısı olur
Kuzum ben bi sonraki gün tekrar kan verdim 2.1 çıktı ardından 1 gün sonra bidaha kan verdim oda 2.0 çıktı yani şöyle ;Sen naptin cnm son durumu yazmis miydin ben mi kacirdim.
Cook erken davranmissin canim ya yine ayni seyi soyluyorum 0larda degil umut var gibi gec dollenme olursa adet gununden sonra kanda cikiyor.. hayirlisi insallah.Kuzum ben bi sonraki gün tekrar kan verdim 2.1 çıktı ardından 1 gün sonra bidaha kan verdim oda 2.0 çıktı yani şöyle ;
1.gün= betaHCG 2.0
2.gün= betaHCG 2.1
3.gün= betaHCG 2.0
Ve bugünden itibaren 7 gün var adetime .
Sence durum nedir
Ay inşallah balım ya . Bekliyeceğim ozaman biraz daha bakalım :)Cook erken davranmissin canim ya yine ayni seyi soyluyorum 0larda degil umut var gibi gec dollenme olursa adet gununden sonra kanda cikiyor.. hayirlisi insallah.
Insallah guzel haberlerini aliriz canimAy inşallah balım ya . Bekliyeceğim ozaman biraz daha bakalım :)
Canım sen klomen kullanmamış mıydın? Nasıl adet olamadın?Kızlar ben doktora gittim tarlusal asla kullanmamalıydın çünkü yumurtlamam olmadan adet oluyorsun tarlusalla bu yüzden hamile kalmanda imkansız dedi adet ol 20 günden sonra gel hormonlarına bakıcam yumurtlamama nedenini anlıycam dedi
hadi hayırlısı bakalım inşallah bu defa anlar da yoluna bakarsın canım.Kızlar ben doktora gittim tarlusal asla kullanmamalıydın çünkü yumurtlamam olmadan adet oluyorsun tarlusalla bu yüzden hamile kalmanda imkansız dedi adet ol 20 günden sonra gel hormonlarına bakıcam yumurtlamama nedenini anlıycam dedi
Bu ay hiçbirşey kullanmamıştım canımCanım sen klomen kullanmamış mıydın? Nasıl adet olamadın?
İnşallah canımhadi hayırlısı bakalım inşallah bu defa anlar da yoluna bakarsın canım.
Benim bata 5 gun kaldı canımBata kaç gün kaldı kızlar benim 8..
Benim de 6 var mı bi belirtinBenim bata 5 gun kaldı canım
Canım kasiklarim da ağrı , göğüs uçlarım acıyo dokununca , bel ağrısı , sürekli değil ama mide bulantısı bunlar var canım ama emin değilim yaaBenim de 6 var mı bi belirtin
Kuzum sen ne yaptın bakalım varmı güzel haber :)Canım sen klomen kullanmamış mıydın? Nasıl adet olamadın?
Ne ilacı ki o ilk defa duydum benKızlar ben tarlusal bitmeden adet oldum