- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 40
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #8.001
Olsun sıkma canını yanlız benden sana tavsiye iyi bir doktor bul ve tedavi ol Mağdem sıkıntı var ona göre ilerlersinizCanım ben ilaçsız adet olmuyorum pco var bende büyük ihtimalle yumurtlamıyorum
5 ile 6 yer mi değiştirdi acaba ? silikleşmesi gerekmiyor mu?
Evet canım öyle yapcam şule ünsal var ama dolu hiç randevu yok enzar abdurrahman töre var o da ilgili en iyisi ben ona gideyimOlsun sıkma canını yanlız benden sana tavsiye iyi bir doktor bul ve tedavi ol Mağdem sıkıntı var ona göre ilerlersiniz
Hayır değişmedi bende anlamadım :)5 ile 6 yer mi değiştirdi acaba ? silikleşmesi gerekmiyor mu?
kuzum görünmüyor tam büyütemedim de kaç yazıyor?Kızlar sonuç negatif dmi
<0.5 yazıyor canımkuzum görünmüyor tam büyütemedim de kaç yazıyor?
yok gibi canım sen şu ovu.testini yap bence bu ay da öyle dene.. yumurtlayıp yumurtlamadığını da anlarsın.<0.5 yazıyor canım
Yumurtlasam adet olurdum canım bakalım randevu aldım pazartesiyeyok gibi canım sen şu ovu.testini yap bence bu ay da öyle dene.. yumurtlayıp yumurtlamadığını da anlarsın.
pff ya daha adet de gelmedi yaniii. o geldi sandım..Yumurtlasam adet olurdum canım bakalım randevu aldım pazartesiye
Yok hayatım zaten sorun orda adet gelmiyor tarlusalsız :-(pff ya daha adet de gelmedi yaniii. o geldi sandım..
hayırlısı hakkımızda canım sıkma canını, vardır Allah'ın bir bildiği.Yok hayatım zaten sorun orda adet gelmiyor tarlusalsız :-(
Aynen öyle canım enzar abdurrahman töre diye bir doktor var ona gitsem diyorumhayırlısı hakkımızda canım sıkma canını, vardır Allah'ın bir bildiği.
ben duymadım canım onu, hangi şehirdesin?Aynen öyle canım enzar abdurrahman töre diye bir doktor var ona gitsem diyorum
ben hiç konu açmadım ama forumlara girdiğinde 'yeni konu aç' ikonunu görüyorum ordan mı deniyorsun ? bir bak bakalım.Kızlar ben yeni bir konu nasıl açabilirim açamadım çok uğraştım ama olmadı
Çanakkaleben duymadım canım onu, hangi şehirdesin?