- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.641
Benim oglan agustos kiz temmuz dogumlu son aylarda nefes alamiyordum ve zaten sicak uyku nedir bilmedim.Oyuzden kizi dogurdugum gece bi uyudum o uykunun tadini hala alamadim :)
hemşire 6 gün önce ögrenmene ragmen güzel değer maşallah yükselir demiştiOndan düşük cikmis ben de adetten altı gün sonra öğrendim: ).
normali 2 3 gün değilmi ama benim lekelenme geldi şimdide çok nadir akıntım başladı düz su gibiBenim iki üç gündür var ya
Ne güzel çok sevindimya sorunsuz bi gebelik geçer inşhemşire 6 gün önce ögrenmene ragmen güzel değer maşallah yükselir demişti
normali 2 3 gün değilmi ama benim lekelenme geldi şimdide çok nadir akıntım başladı düz su gibi
O bende de var canım devamlı var hep olucakmış o kasıntılarDoktor takılma çok normal.dedi şuan bide agrim var kasığımda
Beni rahatlattiniz teşekkür ederim yaO bende de var canım devamlı var hep olucakmış o kasıntılar
Progestan kullaniyormusunuz benim bi pempe olarak baya geliyor bide kahvemsi olarak geliyor amaDoktor takılma çok normal.dedi şuan bide agrim var kasığımda
Lekelenmeniz ne zaman olduAynen benımde lekelenmem bir defa oldu başka olmadı
Merhaba cnm benim çok kaşınıyorTaze hamileler goguslerinde bir degisiklik oldu mu acaba
Aa hadi hayirlisi mutlu haberlerle gel ins kacra cikacak sonucgünaydın kızlar..
sabah kan verdim sonucu bekliyorum..
hayırlı haberler al inşallahgünaydın kızlar..
sabah kan verdim sonucu bekliyorum..
öğleden sonra dedilerAa hadi hayirlisi mutlu haberlerle gel ins kacra cikacak sonuc
inşallah canım saol..hayırlı haberler al inşallah
ayyy inşallah bebiş vardır süpriz yaparsın ne hawalara uçar ama :)inşallah canım saol..
kimseciklere demedim..eşim bile bilmiyor
evet baya bi sevinir...ama çıkmadı henüz..yarın sabaha kalmaz inşallah..ayyy inşallah bebiş vardır süpriz yaparsın ne hawalara uçar ama :)
Kalmaz kalmaz yani kalmamasi lazim yahu kimin hakki var butun kk yi bekletmeye aciklasinlarevet baya bi sevinir...ama çıkmadı henüz..yarın sabaha kalmaz inşallah..