- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.661
Egri baktim duz baktim yan baktim ters baktim ama malesef hic kullanilmamis gibi tertemiz bi test gordumEki Görüntüle 2151176 Eki Görüntüle 2151177
Kızlar sizler de benim gibi negatif mi görüyorsunuzhayalet çizgi falan gören var mı
Aynen ben de canımEgri baktim duz baktim yan baktim ters baktim ama malesef hic kullanilmamis gibi tertemiz bi test gordum
Bat ne zamanAynen ben de canımyine bir sorayım dedim
Çarş günü bat iki gün var. Erken değil gibi sanki. Umutlar gelecek aya kaldıBat ne zaman
Belkide erken yaptin testi
Canlan biraz umitsizlik yok kirmizilar misafirlige gelene kadar pozitif ol
aynen sadece benbeklemiyorumKalmaz kalmaz yani kalmamasi lazim yahu kimin hakki var butun kk yi bekletmeye aciklasinlar
canım yok maalesef..geçen aylarda ben de hep yapıodum bu ay kan vereyim değişik olsun dedim.Eki Görüntüle 2151176 Eki Görüntüle 2151177
Kızlar sizler de benim gibi negatif mi görüyorsunuzhayalet çizgi falan gören var mı
İnş canımcanım yok maalesef..geçen aylarda ben de hep yapıodum bu ay kan vereyim değişik olsun dedim.
bir dahakine olur inşallah..
Tebrikler Allah sağlıkla tamamına erdirsin :))kızlar sonuç geldi..
141,9
kızlar sonuç geldi..
141,9
Hadii yaa cok sevindim insallah saglikli bir gebeliktir gozun aydin olsun canim.kızlar sonuç geldi..
141,9
Hayırlı olsun canımkızlar sonuç geldi..
141,9
Seni ocak 2019 anneleri topigine alalimkızlar sonuç geldi..
141,9
Hayırlı olsun canım. Böyle haberler alınca seviniyor insan. Bende haziranda başlıyacağım çalışmalara ilk denememiz olcak. Şimdiden heyecanlıyım takip ediyorum konuları. Rabbim bize de en kısa zamanda verir inşallah. Sağlıklı bir şekilde al bebeğini inşallah kucağınakızlar sonuç geldi..
141,9
amin canım saol..2 gün vardı reglime.Ayy çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin. Adetinin kaçıncı günündeydin düzenli mi olur ve ne zamandır çocuğunuz olmuyordu
amin canım çok saolTebrikler Allah sağlıkla tamamına erdirsin :))
inşallah canım saolHadii yaa cok sevindim insallah saglikli bir gebeliktir gozun aydin olsun canim.
teşekkür ederimmmmmmmHayırlı olsun canım
ayh ocak mı şubat mı beynim iptal şuanSeni ocak 2019 anneleri topigine alalim