- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.681
inşallah canım..allah size de nasip etsin..Hayırlı olsun canım. Böyle haberler alınca seviniyor insan. Bende haziranda başlıyacağım çalışmalara ilk denememiz olcak. Şimdiden heyecanlıyım takip ediyorum konuları. Rabbim bize de en kısa zamanda verir inşallah. Sağlıklı bir şekilde al bebeğini inşallah kucağına
Son adetinizin başlangıç tarihi neydi?ayh ocak mı şubat mı beynim iptal şuan
kızlar sonuç geldi..
141,9
Hayırlı olsunnnn darısı başımıza inşallah:)) belirtileriniz varmıydı?kızlar sonuç geldi..
141,9
teşekkür ederim inşallah..tebriklerSağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah..
bat ne zamandı sizin
inşallah canım..Hayırlı olsunnnn darısı başımıza inşallah:))
teşekkür ederim inşallah..
30 mayıs
Belirtin varmıydı canıminşallah canım..
kasıklarımda batma olmuştu..bir de dün eşim farketti göbek deliğimden aşağı doğru çizgi var..bu ne dedi..panolon iz yapmış diye salladım ama anlamıştım aslında o yüzden hemen kan verdim sabah zatenBelirtin varmıydı canım
Bak ben adetim gelmedi bi gün sonra yaptim silik cıktı hayali beş gün sonra kanamam.geldi adet sandim.sonra durdu test yaptim cıktı hala kanama var herneyse bunu da erkenden göstermez umudunu kesme yani erken yapmışsın belirtin varmiÇarş günü bat iki gün var. Erken değil gibi sanki. Umutlar gelecek aya kaldı
Hayırlı olsun :)inşallah canım saol
Ya benimde.ne.zaman :)Son adetinizin başlangıç tarihi neydi?
Sizinde hayırlı olsun bebişiniz:) sizin neydi en son adetinizin başlangıcı?Ya benimde.ne.zaman :)
Epey bir belirtim vardı. Göğüs dolgunluğu sızlaması koku hassasiyeti mide bulantısı karın ağrısı kasık batması ara ara vardı. Cuma ctesi de kahverengi lekelenmem vardı. Burada bazı arkadaşlar yerleşme kanaması olabilir dediler. Bakalım adetimi bekliyorum artıkBak ben adetim gelmedi bi gün sonra yaptim silik cıktı hayali beş gün sonra kanamam.geldi adet sandim.sonra durdu test yaptim cıktı hala kanama var herneyse bunu da erkenden göstermez umudunu kesme yani erken yapmışsın belirtin varmi
Teşekkür ederim :) benim bide lekelenmem var bazen kahve bazen pembe doktor kese gördü bebeği göremedi çok yeni dedi hafta vermedi hcg 270.98 cıktı en son ader tarihim 21 nisanSizinde hayırlı olsun bebişiniz:) sizin neydi en son adetinizin başlangıcı?
Iyi kanaman çok gelmemiş erken gebelik testi yapsanız belki çıkarEpey bir belirtim vardı. Göğüs dolgunluğu sızlaması koku hassasiyeti mide bulantısı karın ağrısı kasık batması ara ara vardı. Cuma ctesi de kahverengi lekelenmem vardı. Burada bazı arkadaşlar yerleşme kanaması olabilir dediler. Bakalım adetimi bekliyorum artık
Ucunda kapak olan test erken gebelik testiydi canımIyi kanaman çok gelmemiş erken gebelik testi yapsanız belki çıkar
Ucunda kapak olan test erken gebelik testiydi canım
Eğer adetiniz 21 nisanda başladıysa bebeğiniz 26 ocakta doğacak. Yani adetin ilk gününe göre hesaplanıyor. İnternette hesaplayıcılar var bende ordan bakıyorum. Tabi bu tarih doğacağı en son tarih bazen daha erken de gelebiliyor bebişler :) sezeryan olcaksa zaten öncesinde alıyorlarTeşekkür ederim :) benim bide lekelenmem var bazen kahve bazen pembe doktor kese gördü bebeği göremedi çok yeni dedi hafta vermedi hcg 270.98 cıktı en son ader tarihim 21 nisan