- 24 Ağustos 2017
- 2.295
- 3.452
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.061
Kızlar eşim bugün tekrar muayene oldu. Doktor stres yapmanıza gerek yok değerlerin gayet iyi doğal olarak rahatlıkla bebeğiniz olur demiş. Sadece bi tane vitamin vermiş sağlıklı beslenin demiş. Çok mutluyum sizlerle de paylaşmak istedim
Çokk sağ ol canımmm o topları iyi değerlendiricez artıkCanım çok sevindim ,bundan sonra top sizde artık
Çokk sağ ol canımmm o topları iyi değerlendiricez artıkbu arada senden ne haber bata kaç kaldı?
Insallah canim :)Ya bende istedim doktorum yapmadı bana ... kendin deniceksin 2 ay daha dedi inşallah gğzel haberler alırız :))
3 gun azmis canim hadi insallah hayirli haberlerini alirizİnşallah bu sefer olacakbenim 3 gün kaldı sabah klorakla yaptım test pozitif çıktı ama normal test yapmaya cesaret edemiyorum henuz
valla çatır çatır test yapıyorum benİnşallah bu sefer olacakbenim 3 gün kaldı sabah klorakla yaptım test pozitif çıktı ama normal test yapmaya cesaret edemiyorum henuz
Ayyy hadiii canımm yaaa bu ay hepimize uğurlu mu uğurlu gelsinnnn :))))İnşallah bu sefer olacakbenim 3 gün kaldı sabah klorakla yaptım test pozitif çıktı ama normal test yapmaya cesaret edemiyorum henuz
3 gun azmis canim hadi insallah hayirli haberlerini aliriz
Ayyy hadiii canımm yaaa bu ay hepimize uğurlu mu uğurlu gelsinnnn :))))
valla çatır çatır test yapıyorum bentavsiye ederim beklentiyi düşürüyor, olur da olmazsa kendinizi hazırlamış oluyorsunuz. bata 5 gün kala erken testten yaptım negatif dedi, 2 gün kala yaptım negatif dedi. Pek umudum yok, pazar günü adet olursam o kadar üzülmiycem . Olurda bebiş gelirse testlere inat, sevinir göbek atarım falan orası kolay.
en garantisi zaten gecikmeyi beklemek. ama ben dayanamadım. kaç gün var bata? ve kaç günde bir adet görüyorsun?Ay yok bende zor duruyorum ama yapmicam tuttum kendimi şimdiye kadar son güne kadar beklicem
en garantisi zaten gecikmeyi beklemek. ama ben dayanamadım. kaç gün var bata? ve kaç günde bir adet görüyorsun?
hayırlısı olsun bakalım. inşallah gelir güzel haberler en kısa zamandaBende ondan bekliyorum zaten ,3 gün var bu sene 25 ile 27 arası değişiyor
hayırlısı olsun bakalım. inşallah gelir güzel haberler en kısa zamanda...
aynen bizim batlar yakındı bende zor tutuyorum akıntım devam ediyo benim senin oluyo muAy yok bende zor duruyorum ama yapmicam tuttum kendimi şimdiye kadar son güne kadar beklicem
Canım geçen bi arkadaşın adete dört kala <0,100 çıkmıştı. Adeti 8 gün geçince test yaptı pozitif çıktı. Umudunu kesme belki senin de öyle olur :)
Tebrikkk ederim canım gözün aydın :)))dün kan verdım beta hcg 314 cıktı :) daırısı size kızlar
sagol canım tsk ederım :)Tebrikkk ederim canım gözün aydın :)))