- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.101
Varya sana dua ettigim kadar inan kendime dua etmiyorumdur ins hamissindir
Canim goguslerde hassaslik var belim agridi iki gun bide kasiklarima hafif sanci girip durdu dunde sulu pembe kanama gibi oldu 2 damla ve hafif kahve oldu gecti sari akintim var ve hep altim islak gibi hissediyorum ama oyle asiri olmuyor akintim simdi sadece akinti var Hayirlisi olsun tek istegim oİnşallah canım aynı demekki ikimizin de inşallah sende güzel haberlerle gelirsin bize , açıkçası benim adet belirtileri bu ay bende 10 gün önceden başladı şişlik, gaz gibi ama şuan hicbisey yok sadece belim ağrıyor o da yamuk yatmaktan ve fitiktan sanki adetime 2 gün değilde yeni bitmiş kurtulmuş gibiyim herhangi bir belirti yok ,sende durumlar nedir?
Canim goguslerde hassaslik var belim agridi iki gun bide kasiklarima hafif sanci girip durdu dunde sulu pembe kanama gibi oldu 2 damla ve hafif kahve oldu gecti sari akintim var ve hep altim islak gibi hissediyorum ama oyle asiri olmuyor akintim simdi sadece akinti var Hayirlisi olsun tek istegim o
Bide ovulasyon testine bu ay basladim tahminden 3 gun once kirmizi belirdi bide simdi ayni durum var ya 4 gundur hep kirmizi iki cizgi cikiyor bebektir ya bi saglik sorunudur hayirlisiİnşallah canım aynı demekki ikimizin de inşallah sende güzel haberlerle gelirsin bize , açıkçası benim adet belirtileri bu ay bende 10 gün önceden başladı şişlik, gaz gibi ama şuan hicbisey yok sadece belim ağrıyor o da yamuk yatmaktan ve fitiktan sanki adetime 2 gün değilde yeni bitmiş kurtulmuş gibiyim herhangi bir belirti yok ,sende durumlar nedir?
Yok canim belirtisi olmayip hamile olan cok insan var herkese gore degisiyor ya nasilsa ama bekleyerek hamile kalmak cok zormus yavHayırlısı inşallah hamissindir canım ,bende bunların hiç biri yok anormal mi acaba ya ?
Ovulasyon testi kullandin mi sen hicHayırlısı inşallah hamissindir canım ,bende bunların hiç biri yok anormal mi acaba ya ?
Bende tek çizgi görmek istemiyorum o yüzden beklicemmHemen yap olumlu haberler duymak istiyorum surekli
Doktor adet olursan gel dedi sadeceHiçbir bilgim yok işin içine iğne de girince durumlar değişiyor ,doktorun herhangi bişey soylemedimi? Mutlaka bilen biri vardır burda
Bide ovulasyon testine bu ay basladim tahminden 3 gun once kirmizi belirdi bide simdi ayni durum var ya 4 gundur hep kirmizi iki cizgi cikiyor bebektir ya bi saglik sorunudur hayirlisi
Ovulasyon testi kullandin mi sen hic
Yok canim belirtisi olmayip hamile olan cok insan var herkese gore degisiyor ya nasilsa ama bekleyerek hamile kalmak cok zormus yav
Doktor adet olursan gel dedi sadece
İns mutlu haberler aliriz canim ama illaki olacak sadece gereken zaman ve bizde olmayan sabırDoğru söylüyorsun bende azıcık sınır var o kadarben dün klorakla test yaptım pozitif görünüyordu ama beklicem
İns mutlu haberler aliriz canim ama illaki olacak sadece gereken zaman ve bizde olmayan sabır
Kızlar ben regl oldum artik umutlar hazirana kaldi
Belirtilerin var mıydııı canımm tebrik ederim cokkkkyok cnm ocak ayında kurtaj oldum korundum 2 . denemem de hamıle kaldım
15.gün de isen testi yap kuzum benim doktorum 13.gğnde yakalarız demişti iğneden sonra senin rahat rahat belli okur bügün :)Doktor adet olursan gel dedi sadece
Bende 27 yasimdayim ama ileri yaslar ilk dogumlar zor oluyormus ya korkuyorum bende olsun istiyorum sende tereddut etme ins kisa zamanda olur bebisKesinlikle haklısın canım ,aslında ben en az 1 sene daha dusunmuyordum ama uzun süredir iş bulamiyorum daha doğrusu mülakatlar dan elendim hep sanırım 30 yaşında evli ve çocuksuz olmamdan dolayi işveren için sıkıntı bunlar ,eşim istiyordu çok ama ben erteliyordum hep dedim artık belki de zamanidir
Bende 27 yasimdayim ama ileri yaslar ilk dogumlar zor oluyormus ya korkuyorum bende olsun istiyorum sende tereddut etme ins kisa zamanda olur bebis