- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.021
Ona pko denyor canim.bendede ayni sorun var yumurtalarim buyumedigi icin dogal olarak catlamada yok.bence ayni ama sen daha iyi bilirsinCanım geçmiş olsun. Bende pko yok ama yumurtam çatlayamıyor tembelmiş biraz :) sizin sayılar nasıl morfoloji falan?
Anladim canm.benim esimde gorunurde belli oluyor varikosel esinizdede belli oluyormuyudu?ben hala esimi doktora gonderemedim bir sorun olmayaca diyorBir kere aşılama denendi.tutmadı hamile olduğumu öğrendiğimde de tedavi değilde ben kendim aşılamadan kalma bir ilaç kullandım.
Görüntüden anlamadık biz ama olabilir. Gitsin bence bir an önce . Allah korusun zamanla spermleri de etkiler.Anladim canm.benim esimde gorunurde belli oluyor varikosel esinizdede belli oluyormuyudu?ben hala esimi doktora gonderemedim bir sorun olmayaca diyor
Erken teşhis hayat kurtarır. İlerledikçe sorun büyüyor. İnşaallah bir sorun yoktur ama ihmal etmeyinAnladim canm.benim esimde gorunurde belli oluyor varikosel esinizdede belli oluyormuyudu?ben hala esimi doktora gonderemedim bir sorun olmayaca diyor
Bence var bariz belli de oluyor bebek istiyoruz gidicem diyor bir turlu gidemedi dahaErken teşhis hayat kurtarır. İlerledikçe sorun büyüyor. İnşaallah bir sorun yoktur ama ihmal etmeyin
Yok canım pko yumurtaların içimde küçük kistler bulunması durumu. Ablam tüp bebek doktoru ordan biliyorum. Benimki doğum kontrol hapından kaynaklı bir durum.Ona pko denyor canim.bendede ayni sorun var yumurtalarim buyumedigi icin dogal olarak catlamada yok.bence ayni ama sen daha iyi bilirsin
Soğan kürü yaptın mı hiçYok canım pko yumurtaların içimde küçük kistler bulunması durumu. Ablam tüp bebek doktoru ordan biliyorum. Benimki doğum kontrol hapından kaynaklı bir durum.
Canım geçen bi arkadaşın adete dört kala <0,100 çıkmıştı. Adeti 8 gün geçince test yaptı pozitif çıktı. Umudunu kesme belki senin de öyle olur :)kızlar kanda hcg adete bir hafta kala 0,7 çıktı
bu ay olmadı sanırım
ya erkendi ya da gerçekten birşey yok
Ya canım ben onu denedim ama içemedim tadı çok kötü. Şimdi doktor kontrolündeyim :)Soğan kürü yaptın mı hiç
Tadı kötü ama faydası olur deneyin bence zorlayın kendinizi. Doktorda bir sonuç elde edemezseniz şansınızı deneyin derimYa canım ben onu denedim ama içemedim tadı çok kötü. Şimdi doktor kontrolündeyim :)
Tamam canım sonuç alamazsam tekrar bir şans veririrmTadı kötü ama faydası olur deneyin bence zorlayın kendinizi. Doktorda bir sonuç elde edemezseniz şansınızı deneyin derim
Hayir ise yararmi acaba?Soğan kürü yaptın mı hiç
Anladim canm.insallah hepimize nasib olur anne olmakYok canım pko yumurtaların içimde küçük kistler bulunması durumu. Ablam tüp bebek doktoru ordan biliyorum. Benimki doğum kontrol hapından kaynaklı bir durum.
Canım ne zaman ve nasıl yapayım soğan kürünü ben bu ay kendim deniycem deTadı kötü ama faydası olur deneyin bence zorlayın kendinizi. Doktorda bir sonuç elde edemezseniz şansınızı deneyin derim
İbrahim saraçoğlu soğan kürü yazarsanız google amcaya en doğru halde orda çıkar. Uygulamaya başlayınca ovu testide kullanın. Ve bence yumurtladıktan sonra kullanmayın. Olmazsa sonraki ay tekrar deneyebilirsiniz.Canım ne zaman ve nasıl yapayım soğan kürünü ben bu ay kendim deniycem de
Yarar bence doğru soğanı kullanacaksın. Ve ovu testide kullanın yumurtlayınca bırakın.Hayir ise yararmi acaba?