- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.735
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.081
gözünaydın canım.. amin inşallah darısı bize artıkdün kan verdım beta hcg 314 cıktı :) daırısı size kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözünaydın canım.. amin inşallah darısı bize artıkdün kan verdım beta hcg 314 cıktı :) daırısı size kızlar
gözünaydın canım.. amin inşallah darısı bize artık
Tebrikler saglicakla al kucagina ins bata kac vardi yada kac gun gecmisti canim batdün kan verdım beta hcg 314 cıktı :) daırısı size kızlar
Hayırlı olsun tebrik ederim sizi de ama genelde ilk öğrenildiğinde 4 veya 5. haftası olur. sizin 3. hafta sizin bata ne kadar varken öğrendiniz ?Tebrikler saglicakla al kucagina ins bata kac vardi yada kac gun gecmisti canim bat
aynen bizim batlar yakındı bende zor tutuyorum akıntım devam ediyo benim senin oluyo mu
dün kan verdım beta hcg 314 cıktı :) daırısı size kızlar
Tebrik ederim canim senin ilk asilamamiydidün kan verdım beta hcg 314 cıktı :) daırısı size kızlar
cnm 25 gunde bir adet oluyorum 8. olmam gerekıyoduTebrikler saglicakla al kucagina ins bata kac vardi yada kac gun gecmisti canim bat
Gözün aydın canım tebrik ederim
Tebrik ederim canim senin ilk asilamamiydi
Bata son 2 umarım adetim gelmez
Umarim istedigin gibi olur benimde 2 kaldı hayırlı haberler ins sende belirti felan var mi
Kızlar bu gün iğne gününü de sayarsam 15 . Gün ama korkuyorum test yapmaya adet tarihim 18 nisandı ama çok düzensiz sizce ne zaman test yapayım bekliyim mi biraz dahaa
Ay cok sevindim hamilelerin dualari kabul olurmus nolur banada dua et ikizim olsun saglikla inscnm 25 gunde bir adet oluyorum 8. olmam gerekıyodu
gecen ay 12 sınde reglı oldum bugun de 12 sı tam bugun olmam gerekırdı engec
Ah bacim ah degilim daha hamile yada hamileysemde daha bilmiyorum gecen ayki regli gununu ekledim gun gun noluyomus yaziyo ya onu okumak icinHayırlı olsun tebrik ederim sizi de ama genelde ilk öğrenildiğinde 4 veya 5. haftası olur. sizin 3. hafta sizin bata ne kadar varken öğrendiniz ?
Hemen yap olumlu haberler duymak istiyorum surekliKızlar bu gün iğne gününü de sayarsam 15 . Gün ama korkuyorum test yapmaya adet tarihim 18 nisandı ama çok düzensiz sizce ne zaman test yapayım bekliyim mi biraz dahaa
Varya sana dua ettigim kadar inan kendime dua etmiyorumdur ins hamissindirBata son 2 umarım adetim gelmez
dün kan verdım beta hcg 314 cıktı :) daırısı size kızlar