- 28 Ocak 2014
- 1.858
- 1.899
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.041
hayırlı cumalar canım..ya o çamaşır suyu testini ben anlamadım.bazısında doğru çıkıyo bazısında yanlış...inşallah doğrudur.ya da bi idrar testi yapsana 3 gün varmış onda da çıkabilir.Kizlar merhaba hayırlı cumalar hepinize Allah gönlünüze göre versin inşallah,bata 3 gün var ama ben bugün çamaşır suyuyla test yaptım baloncuklar yukarı çıktı öyle olunca pozitif oluyormus ama heveslenmiyorum hala idrar testini beklicem
Aminn canım inşallahhh :))Anladim canm.insallah hepimize nasib olur anne olmak
Tamam canım çok teşekkürlerİbrahim saraçoğlu soğan kürü yazarsanız google amcaya en doğru halde orda çıkar. Uygulamaya başlayınca ovu testide kullanın. Ve bence yumurtladıktan sonra kullanmayın. Olmazsa sonraki ay tekrar deneyebilirsiniz.
hayırlı cumalar canım..ya o çamaşır suyu testini ben anlamadım.bazısında doğru çıkıyo bazısında yanlış...inşallah doğrudur.ya da bi idrar testi yapsana 3 gün varmış onda da çıkabilir.
ilk idrar olması gerekmiyo die biliyorum ben..bu ay reglimden önce akşamüstü yapmıştım negatif çıktı ve evet ertesi gün de regli oldum zatenBende geçen hafta öğrendim bunu testi yapan kişi aynı anda idrar testi yapıyordu pozitif çıkanın çamaşır suyunda da pozitif diğerinin ikisinde de negatif ,ben öylesine yaptım ya meraktan şimdi test yaparsam negatif çıkarsa diye dusuniyorum hep ama ilk idrarolmasi gerekmezmi
Ben genel kontrole gittim canım orada söyledi doktor insallah dokuz ay adet olmayızBenimde bata 2 gün var da, kan testi yaptı mı? ne dediniz doktora da muayene etti? gerçi bu ay benim pek umudum yok testllerim negatif çıkıyor ama adet olmadığım sürece o umudu taşıyorum
ilk idrar olması gerekmiyo die biliyorum ben..bu ay reglimden önce akşamüstü yapmıştım negatif çıktı ve evet ertesi gün de regli oldum zaten
kuzum naptın test yaptınmıAmanın hamilelik var sanki ay heyecanlandim ya
normalde yumurtalara adetin 3.günü gidilir ama bi başlangıcın olsun o zaman randevu da alamadıysan.Kızlar selam . Ben bu ay doktora gitmeyi planlıyorum . Regl bitikten 4 gün sonraya randevu alabildim .neredeyse ovulasyon zamanlarına denk gelicek . Regli bitiminde gitmem mi uygun yoksa öncesin de mi fikir verir misiniz
Tekrar konuşayım o zaman . Tamam canım teşekkür ederimnormalde yumurtalara adetin 3.günü gidilir ama bi başlangıcın olsun o zaman randevu da alamadıysan.
rica ederim canım Allah gönlüne göre versin.Tekrar konuşayım o zaman . Tamam canım teşekkür ederim
kuzum naptın test yaptınmı
Regl belirtileri derken ne mesela kasık ağrısı diyorsan ikisinde de aynı ağrıyı yaşıyorsunYa bende de regl belirtileri var gibi ama akintim cok bide ovulasyon testini yaptim ikisi tamamen esit kirmizilikta kafam karisti belki yanlis ama camasur suyu testini bile yaptim onda da kopurdu pff 14unde bat
Regl belirtileri derken ne mesela kasık ağrısı diyorsan ikisinde de aynı ağrıyı yaşıyorsun
ovülasyon testinde ikiside aynı koyulukta olunca hamile olduğunu gösterebiliyor diye biliyorum ben ama bi test yap istersenYa bende de regl belirtileri var gibi ama akintim cok bide ovulasyon testini yaptim ikisi tamamen esit kirmizilikta kafam karisti belki yanlis ama camasur suyu testini bile yaptim onda da kopurdu pff 14unde bat
ovülasyon testinde ikiside aynı koyulukta olunca hamile olduğunu gösterebiliyor diye biliyorum ben ama bi test yap istersen
Hafif bel sirt agrim var surekli hissediyorum kasık agrim arada yok denecek kadar az oluyor