- 7 Aralık 2017
- 545
- 359
- Konu Sahibi minik_prince
- #7.001
BuyurunC
Anim bisey sorabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BuyurunC
Anim bisey sorabilirmiyim
Ya bende istedim doktorum yapmadı bana ... kendin deniceksin 2 ay daha dedi inşallah gğzel haberler alırız :))Kizlar bende aşilama tedavisine başladım bu ay bende bekliyorum insallah :)
İğneden ertesi günü say 15.gün yap testini kuzumKızlar benim adetlerim düzensiz ben şimdi ne zaman test yapmalıyım önceki adet tarihimi bekliyeyim mi yoksa catlatma iğnesinin üzerine 15 gün ekleyip mi test yapayimm
Hadi bakalım inşallah canımm :))Asilamam henuz yapilmadi canim suan gonal f ignesini kullaniyorum bu gun 5.gunum sali gunu yanina cagirdi doktor kontrol edip ona gore asilama yapicak
Ayy inşallah gelmez iğnenin 16. Günü bizim evlilik yildonumumuz umarım çok güzel hediye veririm eşimeeCanım iğneden 15 gün sonra test yap. Zaten iğnenin genellikle 15. Ve 17 günleri arasında geliyormuş adet.
Evlilik yildonumumuze denk geliyor bakalım Allah büyük inşallah hediyem bu olur canım :))İğneden ertesi günü say 15.gün yap testini kuzum
İnşallahhh canım bize de haber ver sonucu :)Ayy inşallah gelmez iğnenin 16. Günü bizim evlilik yildonumumuz umarım çok güzel hediye veririm eşimee
Tamamm kızlar hamileysem hamileyyyiiiiiiiim yazcam ama değilsem de Allah büyük bi gün biz de yazarız buraya :))))İnşallahhh canım bize de haber ver sonucu :)
İnşallah <3Olur olucak her defasında allah daha beterinden korusun diyeceğiz mal eşya vs değil bu can beden ki geçiştirelim ... o yüzden sağlıklı olsun ne zaman olacaksa o zaman diyeceğiz allah istediği zaman güzel olanı hayırlı olanı versin arkadaşım hepimize ben sadece bunun için dua ediyorum İnan’ bana daha güzel olacak herşey
Bu yumurtlama testini toplu bi sekilde nereden ve ne kadara aliyosunuz acabaBuyurun
İnternetten n11 den getirttim 30 ovulasyon testi 5 tanede gebelik testi 40 tlBu yumurtlama testini toplu bi sekilde nereden ve ne kadara aliyosunuz acaba
Ins siparis veremeden hamile kalirsin bacimBu yumurtlama testini toplu bi sekilde nereden ve ne kadara aliyosunuz acaba
Benimde bata 2 gün var da, kan testi yaptı mı? ne dediniz doktora da muayene etti? gerçi bu ay benim pek umudum yok testllerim negatif çıkıyor ama adet olmadığım sürece o umudu taşıyorumKızlar merhaba doktora gittim bugün rahmimin çok kalın olduğunu söyledi adetime iki gün var ya adet olursun ya hamilesindir deri çok heyecanlıyım var mı böyle bir şey yaşayan
nirdesinnKızım ne güzel iştee
Amin inşallah sağlıklı güzel haber alırsınÖğrendiğimde ki değer 4 haftalıktı. Değer düşüpte geri yükseldiğinde 5 haftalıktı. ilk gebelikte olur diyorlar aslında herkes bir şeyler söylüyor. Ama zor işte Allah kimseye yaşatmasın
tedavi goruyormuydun peki?Benim eşimdede vardı ama spermleri hiç etkilemedi çok şükür doktor sonuçlar çok yüksek ameliyat etmem dedi. Eşiminde ağrıları vardı. Ameliyat oldu şu andada çok iyi şükür. Bende de pko var biliyorsun. Her ne kadar kaybetsem de hamile kalabildim inşaallah sende hamile kalırsın Allah hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşaallah.
Bir kere aşılama denendi.tutmadı hamile olduğumu öğrendiğimde de tedavi değilde ben kendim aşılamadan kalma bir ilaç kullandım.tedavi goruyormuydun peki?