- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.241
https://www.fertilityfriend.com/home/6e5665minik_prince aytim bak tam senin istediğin gibi bi tablo
Ay inshallah kuzum az kaldi
Gunaydin kuzum ayni gundeyizGünaydın hayırlı günler hanımlar.
BAT 'a tam bir hafta kaldı haydi hayırlısı..
Bu ay dene cogu kishide ilk denediyi ayda tutuyo bazi kishilerde 1-2 yaptiktan sonra ama sende bu ay tutacak dua ederek inanarak yap ❤❤❤❤❤İns bu ayda onu deneyim buda olmasa artık hiç ugrasmayacam kader deyip kabullenecem hayırlısı buymuş
Inshallah kuzum❤❤merhabalar, öncelikle bu ay gebe kalan arkadaşları tebrik ediyorum, benim regl beklenen tarih 4 mayıs. Geçen hafta genel kontrol için doktora gittiğimde kan sonucunda 21.günde progesteron 15,4 çıktı ve doktorum bu ay yüksek ihtimal gebe olabilirsin günün geçerse tahlil yap dedi. Dayanamadım aynı gün döngüme 5 gün kala yaptım negatif çıktı. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. umarım hamileyimdir.
Canimiizzz cigerimizzzzzz bitanemiiiizzz❤❤❤iyiyizz sen nasilsinnnn. Yine bat beklemece malummm :)))Gunaydin prensesler❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤nasilsiniz bakem???hayat nasil gidiyo? calishmalar nasil gidiyor eskilerden kizlarim bi toplanin bakeyim yenilerde tabii
Calisma malisma yok malesef
Kaynana yuzunden atistik esimle calismayi birak evde yanindan bile gecmiyorum
Bi kere oldu olan ondada ins hamisimdir
Esime gore hamileymisim kusmicekmisim ona o yuzden agir is yapmicakmisim stres yokmus
Tum eshler ayni laflari soylerlerbenimkide evde zipliyip ediyorum kucagina afedersinizz hiii yapma sen hamishsin soyluyor
Bende de :)))))he heeyy bende dolu gebelik testi
Benimde 5Günaydın hayırlı günler hanımlar.
Kuzum kimyasallarda cift cizgi miydiiben de internetten toplu alıyorum canım al benden de o kadar :)
bir kere sabah yaptım çıkmadı akşam 7 gibi çıktı çizgi o günden sonra hep günde iki yapıyorum :))
iki düşük bir kimyasal oldu ama bu defa umutluyum Allahın izni ile
Kuzum kimyasallarda cift cizgi miydii
Peki battan sonra mi cikti ? Gittikce siliklesio mu yani nasil anladin ki kimyasal oldugunuevet canım çift çizgiydi
Günaydın hayırlı günler hanımlar.
Peki battan sonra mi cikti ? Gittikce siliklesio mu yani nasil anladin ki kimyasal oldugunu
Gunaydin kuzum ayni gundeyiz
Amin insallahhhHadi inşallah hayırlı haberlerle gelelim buraya
Bende bu kimyasali anlamadim gitticanım ben adete iki gün kala yaptım çift çizgi oldu ertesi gün yeniden test negatif oldu
dr a gittim beta hcg hızla geri düşüyor kimyasal bu dedi
Anladim canimm ya benim arkadsim bata 6gun kala cift cizgiyi girdu ertesi gun bugun bugunde cift cizgi. Kimyasaldan korkuyorda o da o yuzden sordumcanım ben adete iki gün kala yaptım çift çizgi oldu ertesi gün yeniden test negatif oldu
dr a gittim beta hcg hızla geri düşüyor kimyasal bu dedi