-
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.281
Valla progesteron degerine bakilarak gebelik olusmadigini bilemeyiz kesin ve net coxum adete 1-2gun kala bhcg dedi(onu bizde bilioz bilmedigimiz bisey soyle umut verici olsun dedim tabi içimden)ama 10 ve uzeri gebelik olabilir diye okudum bikac yerde.sende belirti varmi hic
Aynen benimde oyle adet olacakmisimda olamiyormuşum gibi.feci batmalar hayirlisi sagliklisi olsun hakkimizda.insaAllah bebişimiz tutunmustur bize insaAllah insaAllaahhhhhyani kasık ağrım var ama adet ağrısıyla aynı ve bel ağrım var, onun haricinde bu ay parmaklarımda şişkinlik oldu.
Bizimki kaynana faciasiKız biz iyiyiz çok şükür de bende anormallik var adama markette sürat astım düninsallah gelir bebislerimiz bu ay
BenKızlar bat 15 Mayıs olan var mı ?çocuğu yapmak ayrı birde beklemek ayrı stres ya böyle
Aynen benimde oyle adet olacakmisimda olamiyormuşum gibi.feci batmalar hayirlisi sagliklisi olsun hakkimizda.insaAllah bebişimiz tutunmustur bize insaAllah insaAllaahhhhh
Ben
14 mayista test yapicam ins hamisimdir
Mart kedisi gibi adamin pesinde dolanmak istemiyom gelecek ayda[/QUOTE
Degil mi yaa bende öyle adam yorgun uykusuz ben hadi bugünler çok önemli es geçmeyelim diye uğraşıyorum sağolsun ikiletmiyor o da
Canım ama senin hamilelik günlüğün var.ben anlıyamadımBen
14 mayista test yapicam ins hamisimdir
Mart kedisi gibi adamin pesinde dolanmak istemiyom gelecek ayda
Canım ama senin hamilelik günlüğün var.ben anlıyamadım
Ins sende olursun kaynanaAy o kaynanalar öffff
Heee))))Önceden yapmış adet tarihine gore
Gun gun noluyomus okumak icin yaptim onuCanım ama senin hamilelik günlüğün var.ben anlıyamadım
Güzel fikirGun gun noluyomus okumak icin yaptim onu
Yaaa hayırlısı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin Rabbim inşallahEvet Canım değerlerim baya yüksek çıkmış bakalım perşembe günü doktora gideceğim
9mayisinşallah çok istiyorım bakalım hepimizin tutunurr, sizin ne zaman bat?
Yevrummmmmmm.Gunaydin prensesler❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤nasilsiniz bakem???hayat nasil gidiyo? calishmalar nasil gidiyor eskilerden kizlarim bi toplanin bakeyim yenilerde tabii
Çok teşekkür ederim kuzum saolunYaaa hayırlısı olsun canım allah kucağına almayı da nasip etsin Rabbim inşallah
Dua canım duaIns sende olursun kaynana
Beddua mi ettim guzel dua mi ettim bilemedim