- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.261
Bende bu kimyasali anlamadim gitti
Deterjanla mi hamile kaliniyo napiyonuz
sağlıksız gebelik diyelim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu kimyasali anlamadim gitti
Anladim canimm ya benim arkadsim bata 6gun kala cift cizgiyi girdu ertesi gun bugun bugunde cift cizgi. Kimyasaldan korkuyorda o da o yuzden sordum
canım ben adete iki gün kala yaptım çift çizgi oldu ertesi gün yeniden test negatif oldu
dr a gittim beta hcg hızla geri düşüyor kimyasal bu dedi
Ya bende ilk kez burda ogrendim kimyasali hayatimda bilmiodum hic. Gecen ay ogrendim yaBende bu kimyasali anlamadim gitti
Ya bende ilk kez burda ogrendim kimyasali hayatimda bilmiodum hic. Gecen ay ogrendim ya
İnsallah canim ya korkuyo iste. Daha cok var cunku diye. Hayirlisi hepinizin hakkinda insallahcanım kimyasalda beta hcg aniden düşüşe geçer 3 gün üst üste aynı koyuluk çıkmaz giderek silikleşir arkadaşın rahat olsun
ben varımmmmmBatı 4 mayıs olan var mı
Bende cok kuserim alinirim. Yumurtlama haftamda 3 kere mi ne oldu bizimde :)) gerisi bata yakin anlamsiz zaten
günaydın balam benim bat a 2 gün var..heyecanlı bekleyiş sürüyor..sen napıyosun nasılsın?Gunaydin prensesler❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤nasilsiniz bakem???hayat nasil gidiyo?calishmalar nasil gidiyoreskilerden kizlarim bi toplanin bakeyimyenilerde tabii
Test yapsanaaaaagünaydın balam benim bat a 2 gün var..heyecanlı bekleyiş sürüyor..sen napıyosun nasılsın?
sabah kan vermeye gitcektim ama geç kaldım gidemedim..işten çıkınca vereyim diyorum..Test yapsanaaaaa
Hislere bakmican zaten onlara guvenilmiyor. Evde bari bi test yapsaydin ya deliisabah kan vermeye gitcektim ama geç kaldım gidemedim..işten çıkınca vereyim diyorum..
bir de kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum
Canımmm durumun ne :)ben varımmmmm
InsaAllah canim benimde 10.5 cikti. 10 ve ustunu gebelik suphesi diyorlar nekdr dogru bilemem.insaAllah benim ve isteyen herkesin bu ay yuzu guler saglicaklamerhabalar, öncelikle bu ay gebe kalan arkadaşları tebrik ediyorum, benim regl beklenen tarih 4 mayıs. Geçen hafta genel kontrol için doktora gittiğimde kan sonucunda 21.günde progesteron 15,4 çıktı ve doktorum bu ay yüksek ihtimal gebe olabilirsin günün geçerse tahlil yap dedi. Dayanamadım aynı gün döngüme 5 gün kala yaptım negatif çıktı. şimdi sabırsızlıkla bekliyorum. umarım hamileyimdir.
kız geçen ay 6 gün önce yaptım hüsrana uğradım ya bu ay cesaretim yokHislere bakmican zaten onlara guvenilmiyor. Evde bari bi test yapsaydin ya delii
beklemedeyim elbet bi kırmızı görünecek ama nerde bilmiyorumCanımmm durumun ne :)
. İns tskr ederimBu ay dene cogu kishide ilk denediyi ayda tutuyo bazi kishilerde 1-2 yaptiktan sonra ama sende bu ay tutacak dua ederek inanarak yap ❤❤❤❤❤
Bizde tam yumurtis donemi kustukAy yumurtlama zamanındadami alınganlık oluyor ilk kez duydum bende diyorum neden birkaç gündür eşimin söylediği herşeye aliniyorum tersliyorum
InsaAllah canim benimde 10.5 cikti. 10 ve ustunu gebelik suphesi diyorlar nekdr dogru bilemem.insaAllah benim ve isteyen herkesin bu ay yuzu guler saglicakla
Valla progesteron degerine bakilarak gebelik olusmadigini bilemeyiz kesin ve net coxum adete 1-2gun kala bhcg dedi(onu bizde bilioz bilmedigimiz bisey soyle umut verici olsun dedim tabi içimden)ama 10 ve uzeri gebelik olabilir diye okudum bikac yerde.sende belirti varmi hicinşallah ben de sabırsızlıkla bekliyorum, sizin doktorunuz ne dedi peki?
Bizde tam yumurtis donemi kustuk
1 kere oldu ins onla hamis olurum
Bide gelecek ay herife muhtac kalmayim
Ay o mu gari ben mi anlamafim zaten olsun diye pesinde dolanan benim