- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 40
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.081
Beta değerin düştüğü anda kanaman başlayacak kuzum bir kere 50 altına düşmesi lazım kesinlikle olmadı beta baktır 10 da falan başlıyor benim öyle olmuştu beta yüksek ise ki senin öyle bildiğim kadarı ile parça atacaksın ki bende öyle oldu allah yardımcın olsun kuzumTeşekkürler. Ya peki düşük ne zaman başlayacak beklemek beni bitiriyor ya
16.53 yaziyor benim sonucta normal mi o zaman. Yukleyemedm fotoya bendeki tatte yanlış hatılamıyorumsam 28 den yukarsı yüksek gibi bişeyd, beniömki de 2 7 ydi sınırda yanı ona göre değerlendir testin yanındaki değerle yada at sonucunu bakalım
16.53 yaziyo benim sonuc , yapmayim mi o zaman bazilari da incir kuru yapnca hamile kaliyomsYapma kuzum hic onermem benimde prolaktinim vardi 54 e kalkdi normali 1.6-19.5
ortalarda canım 1,9-25,0 arasındaki değerler normal deniliyor benmkide 23,6 benim sınırda nerdeyse yanı buna göre değerlendir kendini canım ben kesın birşey diyemem16.53 yaziyor benim sonucta normal mi o zaman. Yukleyemedm foto
olmazsa yumurtlamama kdr yapip birakiym uzun sure yapmayim benortalarda canım 1,9-25,0 arasındaki değerler normal deniliyor benmkide 23,6 benim sınırda nerdeyse yanı buna göre değerlendir kendini canım ben kesın birşey diyemem
Bende oyle kaldim incir+ havuc ama hamile kaldigimda 54 e yukseldiyinden 6 haftaliginda dushukle sonuclandi onun icin yapma:)))yulselirse dushurmeyi cok zor:))16.53 yaziyo benim sonuc , yapmayim mi o zaman bazilari da incir kuru yapnca hamile kaliyoms
Bende uzun bi sure yapmammishdim 14-16 gun yaptimolmazsa yumurtlamama kdr yapip birakiym uzun sure yapmayim ben
Ay inshAllah guzel haberlerin devami gelecekKızlar bugün gittim doktora perşembe acile gittiğimde değerim 57 idi bugün 274 çıktı doktor ultrasına bakmadı daha küçüktüe gözükmez dedi haftaya tekrar gidicem daha tam bişey belli değil yani hayırlısı
İnşallah canım şuanlık bir problem gözükmüyor allah herkese nasip etsinAy inshAllah guzel haberlerin devami gelecek
hadi yaaaBende oyle kaldim incir+ havuc ama hamile kaldigimda 54 e yukseldiyinden 6 haftaliginda dushukle sonuclandi onun icin yapma:)))yulselirse dushurmeyi cok zor:))
Sat nedir acabaKızlar bugün gittim doktora perşembe acile gittiğimde değerim 57 idi bugün 274 çıktı doktor ultrasına bakmadı daha küçüktüe gözükmez dedi haftaya tekrar gidicem daha tam bişey belli değil yani hayırlısı
Allah allah niye öyle oldu ki canım tekrar arattır istersenYok yok yazdım yazdığım halde böyle çıktı birde 3 adet dönemini yazdırıyor
Sat: son adet tarihi, bat: beklenen adet tarihi :)Sat nedir acaba
Kızlar bugün gittim doktora perşembe acile gittiğimde değerim 57 idi bugün 274 çıktı doktor ultrasına bakmadı daha küçüktüe gözükmez dedi haftaya tekrar gidicem daha tam bişey belli değil yani hayırlısı
evet kızlar banada bi el atın o zaman
Ottomania arkadaşda oldugu gibi sanırım bende 2.cıye yumurtluyorum.bu ay ınanılmaz bi karışıklık var döngümde de atesımde de ,
gecen ay ilaç kullandm bilinçsizce klomen yan etksıı falan da var hormon ılacı sonucta .Ge.en ay geç ölçmeye başladım ama ateşimi ve ben 26 günde bire göre ilşkide bulundum.AMa daha gec ymurtlamışım meğersem.Çünkü geçen ay ateş ölçmeye başladığım gün 36.4 ve sonrasında direk yükseliyor ve yüksek devam ediyor yumurtlama sonrası salgılanan hormonlardan dolayı ve adet günü düşüyor hamıle değilseniz.Şimdi bu ay ben erken yumurtladım bu sefer dedim ve 36.3 ,le 36.6 olan arada yumurtladım dedim cunku sıcaklıgın dustugu gun cok felakat sancım oldu akıntım geldi uzayan dan ve sonra atesım yuksek devam etmedi aksıne bi öyle bi böyle.Ve dün tekrardan sancım basladı uzayan akıntım vardı ve bugun daha siddetlendi sancım ve bugunde uzayan akıntılarımdan geldi kafam karışık bi çareyim
Bende bu uygulamyi kullaniyorum
Allah allah niye öyle oldu ki canım tekrar arattır istersen