- 22 Nisan 2008
- 2.398
- 757
- 37
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.101
Kızlar bu uygulamayı şiddetle tavsiye ediyorum çok güzel bir uygulama. Diğerlerini ben beğenmemiştim. Bu daha kullanışlı
Bende de bundan da var :))Kızlar bu uygulamayı şiddetle tavsiye ediyorum çok güzel bir uygulama. Diğerlerini ben beğenmemiştim. Bu daha kullanışlı
Bende de bundan da var :))
Amin.Adaçayı falan içsem düşer mi acabaBeta değerin düştüğü anda kanaman başlayacak kuzum bir kere 50 altına düşmesi lazım kesinlikle olmadı beta baktır 10 da falan başlıyor benim öyle olmuştu beta yüksek ise ki senin öyle bildiğim kadarı ile parça atacaksın ki bende öyle oldu allah yardımcın olsun kuzum
Su an bende de var 3 tane. Valla ilk martta korunmayi biraktik ama yumurtlama haftasinda hic iliskiye girmedik. Bu ay 3gun o hafta da iliskiye girdik. Bat 7 mayis gorcez :))Bende indirdim şuan 3 tane oldunasil tutuyormu senin dönemler
Giz Allah seni netmesin emiSat: son adet tarihi, bat: beklenen adet tarihi :)
Evet ama canım ben önceden boş gebelik yaşadığımdan kesesini bebeşimi ve kalp atışı duymadan pek hamileyim diyemiyorumHadi hayırlısı inşallah yani hamissin ama dimi
Su an bende de var 3 tane. Valla ilk martta korunmayi biraktik ama yumurtlama haftasinda hic iliskiye girmedik. Bu ay 3gun o hafta da iliskiye girdik. Bat 7 mayis gorcez :))
Evet ama canım ben önceden boş gebelik yaşadığımdan kesesini bebeşimi ve kalp atışı duymadan pek hamileyim diyemiyorum
Malesef canım yaa bende aynı site den arama yaptım ama senin gibi değil benim yaptığım aramaAy bilemedim çok gerginim bugün zaten hangi site guvenilirdir bilgin varmi
Bende bunu indirdim canımKızlar bu uygulamayı şiddetle tavsiye ediyorum çok güzel bir uygulama. Diğerlerini ben beğenmemiştim. Bu daha kullanışlı
Ayyy canım yaaa kendime çok güldümmGiz Allah seni netmesin emi
Yani son adet tarihin ayin kaci demek istedim bacim
Yozgatliyim hemserim senin memleket nereAyyy canım yaaa kendime çok güldümmhatlar karışmış kız bi de sen nerelisin bizim oralı gibi konuştun
Zaman cabuk geciyor ya bi yandan da. İnsallah su mubarek gunde hepimiz gonlumuzdekilere kavusuruz ya.. insallah guzel haberler paylasalim.. benim bu ay da umudum yok da hos.. sen ne alemdesinHadi inşallah ya benim bat 15 mayis bana daha var
Test ureten firma sayenizde zengin oldu ve test uretimini durdurduKizlar yorumlar misiniz hic bisi anlamadim
50 li test geldi net ten aldım değerlendiriom,en önemli günler bunlar,bunlardada çift olmazsa ne zaman olcak bilemedimTest ureten firma sayenizde zengin oldu ve test uretimini durdurdu
Bacim ne cok test relax ol biraz
Malesef canım yaa bende aynı site den arama yaptım ama senin gibi değil benim yaptığım arama
Kizlar yorumlar misiniz hic bisi anlamadim