- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 29
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.061
2gun kaldi bata bakalim neolacakkk merakla bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım PC diye bir program var onu yükle
adet takvimi yaz çıkar
2gun kaldi bata bakalim neolacakkk merakla bekliyorum
Aminnn canim benimHadi hayırlısı canım
canım pembe takvim üzerinde papatya var üsttekiCanım tam adını yazarmisin playstore de birsuru program çıktı pc yazinca
Bende bu uygulamyi kullaniyorumcanım pembe takvim üzerinde papatya var üstteki
canım pembe takvim üzerinde papatya var üstteki
Ben 6senelik evliyim gecen sene ilk gebeligim oldu bebegim 16gun karnimda kaldi dusuk yaptim simdi tedaviye gitmek istiyorim kavmc aydir ama ya olursa ayni seyi yasarim korkusu var eger ki bu ay olmassa tedavi ye devam insaallah
Yapma kuzum hic onermem benimde prolaktinim vardi 54 e kalkdi normali 1.6-19.5kizlar prolaktin kac olmali, bende incir kuru yapcam da normal mi degil mi bilmiyorm yaptrdm testi de
7 ci haftadaKizlar mide bulantisi ilk ne zaman basliyordu
Miktar ne kadar canımkızlar biriniz bana söyleyin adetim normal kırmızı değil kahverengi geliyor başına gelen varmı ne demek bu
yani bilemiyorum ki ama pedimin hepsini doldurmuyor tabi regl gibi değil işte şimdiye kadar 3 4 tane ped değiştirirdim ama anca 2. ye değiştirdim işteMiktar ne kadar canım
Öylese devamı gelicekdir canım.akşama falan adet kanamasına döner.bende geçen ay böyle oldu.sonrq akşam adet rengine döndüyani bilemiyorum ki ama pedimin hepsini doldurmuyor tabi regl gibi değil işte şimdiye kadar 3 4 tane ped değiştirirdim ama anca 2. ye değiştirdim işte
anladım canım zaten testlerde hep negatifte bakalım yarına adet kesilirse doktora gidicem ama dedıgın gıbı olursa yapcak bısı yok :)Öylese devamı gelicekdir canım.akşama falan adet kanamasına döner.bende geçen ay böyle oldu.sonrq akşam adet rengine döndü
Evet canım hayırlısı))anladım canım zaten testlerde hep negatifte bakalım yarına adet kesilirse doktora gidicem ama dedıgın gıbı olursa yapcak bısı yok :)