- 3 Ağustos 2010
- 1.136
- 1.467
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #6.041
Bat ne zaman ben de bilmiyorum :)ayda iki kez yumurtlayan oluyormuş neye göre oluyor bu bilmiyorum ama..bat ne zamandı sizin?belki olması gereken tarihte olursunuz.
Canım hiç dr a gittin miMerhaba kızlar bugün beklenen BAT günüm fakat adete dair hiç bir ağrı sızı yok sadece göğüslerim çok acıyor . Bende 8 aydır korunmadan deniyorum fakat olmuyor bir türlü benim için dua edin lüütfen bu mubarek gün yüzüsuyu hürmetine sağlıklı mutlu huzurlu bir bebeğim olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin oldumu olmadımı beklemek inanılmaz zor . Kafana takmamakla olmuyor bir süre sonra.
Gitim canım herşeye detaylı bakıldı herhangi bir sorun mevcut değil allaha bin şükür.Canım hiç dr a gittin mi
Bak inofolic diye bi ilaç varmış dr a gidince sorcam sen de sor gebe kalmayı kolaylaştıran bir folik asitmişGitim canım herşeye detaylı bakıldı herhangi bir sorun mevcut değil allaha bin şükür.
Folik asit kullandım bitti canım o bir daha vermedi şimdilij gerek yok dedi.Bak inofolic diye bi ilaç varmış dr a gidince sorcam sen de sor gebe kalmayı kolaylaştıran bir folik asitmiş
Canım folik asit hamile kalana kadar kullanabilirsin. Zaten fazlası vücuttan atılıyor. Başka bi dr a daha git tavsiye al derim. Beklemek çok stresli oluyorFolik asit kullandım bitti canım o bir daha vermedi şimdilij gerek yok dedi.
AAA bunu bilmiyordum ben en iyisi bir doktora daha randevu alayım hemen bu böyle olmayacak .Canım folik asit hamile kalana kadar kullanabilirsin. Zaten fazlası vücuttan atılıyor. Başka bi dr a daha git tavsiye al derim. Beklemek çok stresli oluyor
Ben anlamadım bu işi ya netten yaptım şimdi son adet tarihini girdim birdekac günde bir geldiğini sonuç bu ,diğer yandan takvimim programinda yumurtmala günlerini 24 ünden itiibaren gösteriyor 1 Mayıs'a kadar
ya negatif çıkarsaYa da gebelik testi yap canım :)
Ahh sizleri öyle iyi anlıyorumki negatif görünce üzülüyor İnsan. Ama ne biliyor musunuz ne yaparsanız yapın O geleceği vakitte geliyor. Benim hepinize tavsiyem şu. Kendinizi lütfen biliyorum çok zor ama strese sokmayın heleki eşinizi hiç. Ben şu an diyorumki keşke eşimle daha çok gezseydik daha çok birlikte bi şeyler yapsaydık. Şu an bizim minnoş bize hiç bişi yaptırmıyor da : Dya negatif çıkarsa
Haklısın canım insan kendine söz geçiremiyor ama hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun Rabbim ne zaman uygun görürseBol bol film dizi izleyinbu günleriniz geri gelmeyecek şu an benim minnoş uyuyor ondan rahatça yazıyorum
Canım adetinin küçüğün sürdüğünü yazdın mı genelde 28 yazıyo sen kendi adetinin kaç gün sürdüğünü yazmadiysan belki ondan yanlış hesaplanmıştır
31 :))
Rabbim kiymetini bilecek herkese nasip etsin ins[/QUOTE
Amin inşallah canım genç anne olmuşsun ne güzel bende senden 1 yaş küçüğüm anca karar verebildim bebeğe