- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
Delimisin kiz ne istiyorsan sor:))))sanada guzelim:)))canim bizde gece 3-4gibi oluyoruzAy inşallah walla ümitlendim şuan. Eşim gelsin hemen başlıcam yemek de yemicem :))) gece 1 yaşam 2 gibi girilsede olur mu ki ya kusura bakma seni de sorularla boğuyorum rabbim sana en kısa zamanda beklediğin güzel haberini göndersin inşallah güzel bebek nasip etsin sağlıklı huzurlu çok iyi geldin bana gerçekten
Kuzum bu benim gonderdiyim degil galiba bende boyle degilEki Görüntüle 2129916 Ha tamam bu yeni yükledim eskilerini de girdim bilsin diye 5 gösteriyo
Tamam tatlimYok aynı canım uygulamalarında ki resim aynısı bende var bekle atiyim
Canim eger bir isteksizlik sikinti olmazsa 13undede ol yureyinde kalmasin arka arkaya ol sora insanin aklina geliyorki 13ude olsaydim kashki onun icjn 13ude olİşte bugün başlasam arayla şöyle olur 8-10-12-14-15-16-18 yaparım artık yani 2si 13 e denk geliyo yapmicam o gün sence olur mu ? Bide ovulasyon testi pozitif çıkarsa 13 de tahmin olarak sanmıyom ama belli olmaz 12 ve 14 ilişkiye girsem olur mu
Sende cok saok canim ne zaman istersen yaz bende yazarimTatlım benm çıkmam lazım yine görüşrüz destek sohbet için ve güzel gönlünü benimle paylaştığın için herşey için çok sağol
Yazdigini anlamadim kuzum o nedirki???Kizlar hic duydunuz mu bilmiyorum ama bnm teyzin kizi vicks ile hamile.kalmis deneyeniz duyaniz varmi