- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
-
- Konu Sahibi minik_prince
Sende canm dualarımdasıninş ikinizinde bu ay tutar cnm ya:) ağzın ball damlıyor kuzum:)Merak etme kiz dualarindasin her zaman:)evet yaa ben sana inanmamishdimerken yapma belke biraz sabr et:) 1hafta kala adete yaparsin
hayırlısı bakalım..bana göre biraz erken ama eşim ısrarcı..Ay kuzum inshAllah hayirli haberlerini aliriz:)))))yeni denemelerde tutma shansi daha yuksek die biliyorum ben:)))))test adetin 3-4gun gecmedim yapda adete 3-4gun kalada cika biliyor:)))))
Evet 11 gun neki :))))))))bendede agrilar var kuzum ama ben kendimi sakinleshdiriyorum yok yok tutmadi dieSende canm dualarımdasıninş ikinizinde bu ay tutar cnm ya:) ağzın ball damlıyor kuzum:)
aynrn sabredym ne kaldı 11 gün kaldı deme su gibi akıp geçer deme cnm:)
Sen naptın sende var mı birşeyler:)
3-4gun once yapsan erken gebelik testiyle yap:)))) israrci olsun cunku bu ish cok zorhayırlısı bakalım..bana göre biraz erken ama eşim ısrarcı..
erken gebelik testleri işe yarar mı acaba regliden 3-4 gün önce yapsam?
ay bile değil3-4gun once yapsan erken gebelik testiyle yap:)))) israrci olsun cunku bu ish cok zorkac aylik evlisin?
Oylesi daha iyi inan:)))8 nisan dememishmiydin????bekle en az 5 gun kala yapay bile değildüğünden hemen önce bitmişti reglim.acaip denk geldi yani
erken gebelik testini deneyim ama 1 hafta var daha nasıl beklicem bilmiyorum
İnşallah dualarımız kabul olur aklıma bi soru takıldı yumurtlama dönemi geçtikten yada tutuktan sonra hemen belirtileri hissediyormuyuz ?
Aynen ne ki beklemek zor arkadşm off birde insan korkuyor tekrar kimyasal olur mu diyeEvet 11 gun neki :))))))))bendede agrilar var kuzum ama ben kendimi sakinleshdiriyorum yok yok tutmadi die
Kızlar ben yumurtlamamı yumurta sarısı akıntıdan uzayan akıntıdan anladım ve tek taraflı ağrı oluyordu dedim yumurtladm doğru cıktı :)
ben 2 tane test alayım bariay bile değildüğünden hemen önce bitmişti reglim.acaip denk geldi yani
erken gebelik testini deneyim ama 1 hafta var daha nasıl beklicem bilmiyorum
Ayyy kuzum iyi dushunki iyi olsun:)))kotu sheyleri aklindan cikarAynen ne ki beklemek zor arkadşm off birde insan korkuyor tekrar kimyasal olur mu diye
Bende iki gün önce diyordum olmadı bu aydan ümidi keselim dedim ertesi gün işaret gönderildi ne bilmiyor kahverengi lekelenmem oldu
Haklısın ama canm insan tedirgin oluyor yinede yaAyyy kuzum iyi dushunki iyi olsun:)))kotu sheyleri aklindan cikar
İnşallah dualarımız kabul olur aklıma bi soru takıldı yumurtlama dönemi geçtikten yada tutuktan sonra hemen belirtileri hissediyormuyuz ?
Hepimizde o endisheler var:))))bendede var:)))yaptikca bizede atmayi unutma:)inshAllah hayirli haberlerini aliriz)))ben 2 tane test alayım bari
ben de istiyorum çocuk ama endişeliyim.iyi anne olabilcem mi iyi yetiştirebilcem mi vs konularda.
Aynen kaynanama sordum o anlamamış hiç hamile oldgunu benm normalde adet zamanı çikola ister cnm hep şimdi hiç istemyr cnm düşün korkuyrm beklyrm bakalm şuan hiçbirşey tok ağrı felan arada gazım var zor tutuyrm herkesin içindeSezerbusra21 tutdukdan sonra soyluyor:)))))))kuzum herkesde farkli oluyo misal sezerde kahverengli akinti geldi inshAllah hamishlik haberinide aliriz:)))))bircok insansa hicbishey hiss etmiyor :)))bende olsa agrilarim olur adete 4-5gun kala bashlar adet sancisi gibi herkesde farkli:)))
Sorma bende Zor tutuyrm zaten bencede komk ama işte napim:)ne kadar guldum kiz
Anliyorum kuzum bendede olmushdu hemde cokSorma bende Zor tutuyrm zaten bencede komk ama işte napim:)
Hamülemiydn o zamancnm:)Anliyorum kuzum bendede olmushdu hemde cok