- 13 Mart 2018
- 660
- 387
- Konu Sahibi minik_prince
Az kalmış bizde daha o işi yapacazz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oyle yapiyorum:)yok kuzum dushuk yaptim...ondan sonra adetlerimde duzensizleshdiSen 12 -16 arası girdin sürekli ve hamile mi kalmıştın ilk bebeğinde cinsiyeti ne bu arada
Yap yap:)))))ben en son 2ay adet gormedim doktora gittim yumurtlamishim ama ilishki yashamamishdim shimdi onun icin adet gunune kadar ilishkide olacam gevikince yapmiyorumki ya hamish kalmishsam ama shimdi geciksemde yapacamAz kalmış bizde daha o işi yapacazz
Kiz benimde kafami karishtirdinsen 1 gun arayla ya hergun ilishkiye gir:))))YA KAFam karıştı erken yumurtlama oluyosa diyelim bugün oldu inş gelecek gümlerden olur hiç çalışmadım neyse olursa ben bugün ilişkiye girsem ve devam etsem 3 gün hamile olasılığım ben kadar olur ki çok düşük yani ben umudumu tümden kaybederim eğer bugün yumurtluyorsa
InshAllah kuzum hepize Allah nasip etsin:))))Hım inşallah sağ Salim rabbim kucağına bebek nasip eder mutlu haberlerimizi burda paylaşmak nasip olur
Evet tatlim sperma 48saat yashiyor:))))))ama erken kalkmaayaaaa bir yarim saat uzan ayaklarin havada tamammi????ÖYLE YAPim bari 8 10 12 14 16 18 yaptım diyelim 13 çift çıkarsa yada 10 da çift çıkarsa hamile kalınır mı ki ??
Cok gecmish olsun tatlim.....kasik agrin oldugunda mutlaka gir erken oldukda tutma shansi daha cok merak etme:)))TAmam kalkmam o gün artık sabah ezanına kadr. Bide ilk ilişkiye giremedim yapamadım 6.5 ay sonra ilişkiye girebildim doktor falan görmedim kafamda bitti herşey yani 1 Aydan beri ilişkiye girebiliyorum bu ay 2 ay oldu ona rağmen hamile kalırmı bir insan geçen ay Emin’im erken yumurtladım 11-12 kaşıklarımı ağrımıştı girmedim ağrı geçsin öyle girerim dedim o zaman da takvimde 4 gün sonra yumurtlama gösteriyodu ama geç geldiği için adetim ben bir gün sonra ve diğer günler çalıştım olmadı bu seferkaçırmak istemiyorum
Gonderdim canim yukarilara bakGönderiyomusun şuan göremiyorum