- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 40
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #3.121
Herkes de olcak die. Birşey yok kuzum yapamamış da olabilirsin keza cins bir hareket bende ilk becerememiştim çünkü .. sonra kolktukta kaykılırken yapmıştım :))) ay deli ya :)) bugün gelmez ise zaten gebesindedir günlerin şaşmadığına göre :))hic bisi olmadinegatif demek bu bence
Bende yaptım)))ama kalkdıkdan sonra sağ kasığım ağrı sızladıDümdüz yere uzan bi ger kendini bakem ayaklarını aşşağı kafanı yukarı doğru çek bakayım sancı gircek mi ? Herkeste olmayabilir ama bende tuttu resmen geçen ay
Yanlış yapmışssınızdır :))Bende de olmadi :)))
sasmaz ama guvenemiyorum da ilk denemelerde regl gecikebiliyomus ya bir iki ay. belki oyle biseydir diyorum. belki ben de beceremedim detayli soyleseneHerkes de olcak die. Birşey yok kuzum yapamamış da olabilirsin keza cins bir hareket bende ilk becerememiştim çünkü .. sonra kolktukta kaykılırken yapmıştım :))) ay deli ya :)) bugün gelmez ise zaten gebesindedir günlerin şaşmadığına göre :))
Ben hayla yerimdeyim yaaaaa:)))))sabah adet gunu heyecan basdi beniİyiyiz canimmmm kahvalti yaptim ben sen napiyosunnn :)) hakkaten @Sezerbusra21 naaaptin duuuuunnnn
Bak şimdi psikolojik regl de gelmiyordu olabilir gelmiyor da olabilir bilemeyiz tabiki ..sasmaz ama guvenemiyorum da ilk denemelerde regl gecikebiliyomus ya bir iki ay. belki oyle biseydir diyorum. belki ben de beceremedim detayli soylesene
sen kan versene yaaa nasıl dayandın bugune kadarBende yaptım)))ama kalkdıkdan sonra sağ kasığım ağrı sızladı
Kuzum bekle sen biz bu konuda tecrubeli olduk sezerbusranin sayesinde:)))))SElam kızlar ben dün gebelik testi yaptım regl tarihim dün idi negatif ama hala olmadm sanki dün akşam peçeteme pembe akıntım geldi oluyorum herhalde dedim dün akşamdan beri gelen gidem yok
heee oyle mi ben yanlis yaptim o zaman dur bi daha deniyimBak şimdi psikolojik regl de gelmiyordu olabilir gelmiyor da olabilir bilemeyiz tabiki ..
Yat yatağına ayaklarına uzat belini yukarı kaldır göbeğini şişirir gibi kafanı yukarı ayaklarını aşşağı ittir bakem :)))
Sen bencede kan ver ozaman hemen :)sen kan versene yaaa nasıl dayandın bugune kadar
Bencede ben biraz daha bekleyeyimKuzum bekle sen biz bu konuda tecrubeli olduk sezerbusranin sayesinde:)))))
Yatagimda neler yapiyorum Allah seniBak şimdi psikolojik regl de gelmiyordu olabilir gelmiyor da olabilir bilemeyiz tabiki ..
Yat yatağına ayaklarına uzat belini yukarı kaldır göbeğini şişirir gibi kafanı yukarı ayaklarını aşşağı ittir bakem :)))
Korkuyom ya)))şimid kan versem kayınveldem ümitlenmesin boş yere üzülyor kadınsen kan versene yaaa nasıl dayandın bugune kadar
Adamlara yakalanmayın :)) dicekler nasıl fantezi bu :))Yatagimda neler yapiyorum Allah senibeceremedim
Kuzum söyleme sende ama git ver böyle sitres adamı yer :))Korkuyom ya)))şimid kan versem kayınveldem ümitlenmesin boş yere üzülyor kadın
Hastanedeki her kes tanıdık hemen yetiştiryolar)))))Kuzum söyleme sende ama git ver böyle sitres adamı yer :))
Adamlara yakalanmayın :)) dicekler nasıl fantezi bu :))
negatifse negatif yani senden daha fazla sevinip uzulemez ya sonucta. yerinde olsam beklememHastanedeki her kes tanıdık hemen yetiştiryolar)))))
Ya aynen desinler kendini sıkmandan daha önemli değil ki ne bileyim :)) bence gitHastanedeki her kes tanıdık hemen yetiştiryolar)))))