- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #3.141
Sen bilirsin kuzucum hayırlı haberlerini al da :)Bakalım yarınıde bekliyim olmassa veririm))
Ben beceremedim ya)))nefesim kesildiYa aynen desinler kendini sıkmandan daha önemli değil ki ne bileyim :)) bence git
bugun de olmazsan yarin verBakalım yarınıde bekliyim olmassa veririm))
İnşAllah canım.her kesin alalım)))Sen bilirsin kuzucum hayırlı haberlerini al da :)
Kollarını geriye at ger kendini yatarken sırt üstü kollar kafandan yukarıya ayaklar aşşağıya :))Ben beceremedim ya)))nefesim kesildi
Yok ya olmadı bi şey))))Kollarını geriye at ger kendini yatarken sırt üstü kollar kafandan yukarıya ayaklar aşşağıya :))
Bende denemişimBende de olmadi :)))
Eveeeet senin geldi catti gunun dimiiii :)) valla bakalimm yarin ne olcak yapcak misin testtBen hayla yerimdeyim yaaaaa:)))))sabah adet gunu heyecan basdi beni
Dümdüz yere uzan bi ger kendini bakem ayaklarını aşşağı kafanı yukarı doğru çek bakayım sancı gircek mi ? Herkeste olmayabilir ama bende tuttu resmen geçen ay
Bilmiyorum yaaa:)))ama umudum yok hic bence yumurtlamadim bu ay:))Eveeeet senin geldi catti gunun dimiiii :)) valla bakalimm yarin ne olcak yapcak misin testt
Ayyy ben yeni evlendiyimde sabah kalkip o kipirtiyi duydu hemen bagirib kocama soyledimki bebeyimiz var oda nerden biliyorsun dedi:)))elini koy bak kalp atishilari varseyi duyan oldu mu hic nefesinizi tutup yumurtaliklarin bulundugu yere elini koyuyosunuz kalp gibi atarsa eger hamile degilsin atmazsa hamilesin??
InshAllah kuzum:)Benim bat 18 nisan bakalm hayrlsi