- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #3.161
Aa çok ilginc ben öyle bişey duymadım hiccseyi duyan oldu mu hic nefesinizi tutup yumurtaliklarin bulundugu yere elini koyuyosunuz kalp gibi atarsa eger hamile degilsin atmazsa hamilesin??
Bilmiyorumki kuzum:/ama bazi kadinlar adete yakin yumurtluyor o cok cikti karshima:))))))Kizlar bugun 19. Gun hala silik cizgi cikiyor ve dun ve bugun biraz kasik sancim oldu ve akintimda oldu bilemedim simdi 30 gunde bir duzenli adet goruyorum simdiye kadar cift cizgi cikmasi gerekmiyormuydu
hurafe hep kesinlikle dogrudur diyemiyorumAa çok ilginc ben öyle bişey duymadım hicc
Hasta olmadiysan umit var demektir bekle:)Cnm ben yaptım negatif çıktı hala bkliorum hasta olmadım erken yaptım blkide
Valla kuzum giriyorsa yaparken yada hemen sonrasında gebe oluyorsun Benim kendimde de tutmuştu tabi bilemiyorum yine ama etrafımda çok var bu şekilde algılayan :))Bende sol tarafımda bi ağrı girdi kalktıktan sonra ne demek oluyor yani canım ?
Ben yaptım atmadı.ama derine çekmedim nefesimi direk yapdım.böyle şeyler yapmak güzel ya)))))seyi duyan oldu mu hic nefesinizi tutup yumurtaliklarin bulundugu yere elini koyuyosunuz kalp gibi atarsa eger hamile degilsin atmazsa hamilesin??
Ay inşallah canım yaValla kuzum giriyorsa yaparken yada hemen sonrasında gebe oluyorsun Benim kendimde de tutmuştu tabi bilemiyorum yine ama etrafımda çok var bu şekilde algılayan :))
bat ne zaman?Ay inşallah canım ya
Üzülme eğer olmazsa cnm diğer ay sık ilişkyle inş kalrsn hamiş:) ama bence var ckaryarina kadar olmazsam erken saatte vericem. ilk buraya yazarim sonucu negatifse de yıkılmam oyle bir dahaki ay olur insallah rahatim suan
Offff Allahim sen bizi oldurecenmi kizimKızlar dün testim öle çıktı ya bugün kan versm güzdl çıkar mı sonucum
Kuzum sen kan testi yarın mı yaptıracaksın bakem :)Üzülme eğer olmazsa cnm diğer ay sık ilişkyle inş kalrsn hamiş:) ama bence var ckar
6 gün önce verdgmde 2 ydı canm dün idrar yaptm ya hatrlarsn. Cnm baya net cktı poztf acaba kan değerim iyi çıkar mı. Geçen ay kimyasal yaşadm ya bir korkm var. Eşimi ikna etrm akşam gitcz kızlar ondanOffff Allahim sen bizi oldurecenmi kizimbekle 1hafta gecsinki deyer yukselmish olsun ne zaman vermishdin ilk aklimda kalmamish ayin kacinda???
inan oyle kendimi harap etmem bu ay olsun tabi istedim uzulurum ama hayirlisi der gecerimÜzülme eğer olmazsa cnm diğer ay sık ilişkyle inş kalrsn hamiş:) ama bence var ckar
Bgn cnm ama korkyrm kan değerim kötü ckar diye geçen ay kmyassl yaşadm ya kandan korkyrm ama 6 gün once kan verdm 2 ckmştı belki değerm artmıştır diyorum ana korku varKuzum sen kan testi yarın mı yaptıracaksın bakem :)
gecmesini bekle canim sonra 2 gune bir artisa bakarsinKızlar dün testim öle çıktı ya bugün kan versm güzdl çıkar mı sonucum
Aynen bende geçen ay öle yaptm bak snra kaldm şükür sende kalrsn cnm ama kan testnden korkyrminan oyle kendimi harap etmem bu ay olsun tabi istedim uzulurum ama hayirlisi der gecerim