- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.903
- Konu Sahibi minik_prince
- #3.101
Benmde şusn sağdan ağrşar giryr ben demiştm sendede var :)sag kasik agrisi ara ara geliyo. hep sag taraftan geliyo solda hic bisey yok ondan umutlaniyorum sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benmde şusn sağdan ağrşar giryr ben demiştm sendede var :)sag kasik agrisi ara ara geliyo. hep sag taraftan geliyo solda hic bisey yok ondan umutlaniyorum sanki
aa deneyim bakiyim. sanci girerse pozitif mi oluyo :)Dümdüz yere uzan bi ger kendini bakem ayaklarını aşşağı kafanı yukarı doğru çek bakayım sancı gircek mi ? Herkeste olmayabilir ama bende tuttu resmen geçen ay
sabah ilk kalktigimda daha belirgin oluyo. yaa bakalim insallah vardirBenmde şusn sağdan ağrşar giryr ben demiştm sendede var :)
yarina kadar olmazsam erken saatte vericem. ilk buraya yazarim sonucu negatifse de yıkılmam oyle bir dahaki ay olur insallah rahatim suanBenmde öle cnm hem normal ağrı yaşyrm gryr bianda birde öle ağrı sen bence kan ver bazlanda idrara geç düşüyr
evet sirayla hepimizden gelsin topic bize ugur getirsinHadi bakalim morcivertkedi taclandirmaya sen devam et grubumuzu insallaaahhh :)) yok daha Sezerbusra21 gozagrimiss sensinnn :))
İnsallahhh :)evet sirayla hepimizden gelsin topic bize ugur getirsin
Tamam canim cok saolCanım gvyna diye yıkama jeli var sonra da onunla detaylı yıkarsın zaten rahim agzı kapalı korkma heleki kendin yapacaksın daha guzel
Yumurtluyorsun tatlim ondandir sen ilishkiye gir:)))Adetime 12gun kala adet sancisi gibi sancim var neden acaba
Evet tatlim ben yashadim idrari dokduyum anda 2ci cizgi pembeleshti idrar kurudugunda bembeyaz oldugunda cizgi kayboldu ve sonuc hamile degildim:)Günaydın kızlar. Dün bir arkadaşım gebelik testi yaptı. İlk birkaç saniye ikinci çizgi pembe şekilde çok hafif göründü sonra birden bire kayboldu. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Ovülasyon testi iki kere pik yaptı geçen ay. Biri 17 martta diğeri 27 martta. 17ye göre bat günü çoktan geçti, ama 27ye göre bat 2 gün sonra. Bu durum biraz kafamızı karıştırdı.
Adete kac gun var????bide kac dakika sonra cikdi bunlar???bence var:))ama sen 2ciye idrar cok damlatmishsin testi sabah sabah ilk idrarinla tekrarla:))2-3damladan fazla damlatmaKizlar lutfen bana Eki Görüntüle 2134325 yardimci olurmusunuz bu gebelik testleri benim aklimla oynuyor
AminnnÇok tşk edrim peki sonuçu bildiririm insallah bu ay hepimiz kavuşuruz meleklerimize
Sen bi dene söle bakem :)aa deneyim bakiyim. sanci girerse pozitif mi oluyo :)
hic bisi olmadi negatif demek bu benceSen bi dene söle bakem :)
İyiyiz canimmmm kahvalti yaptim ben sen napiyosunnn :)) hakkaten @Sezerbusra21 naaaptin duuuuunnnnGunaydinlar presnseslernasilsiniz bakalimnapiyonuz??? Busracim cok merak ettim kocana soyledinmi??
Bende de olmadi :)))hic bisi olmadi negatif demek bu bence
birkac gune sökülmezsen yerlesme olabilir. ama regl baslamis da olabilir sökülürsün belkiSElam kızlar ben dün gebelik testi yaptım regl tarihim dün idi negatif ama hala olmadm sanki dün akşam peçeteme pembe akıntım geldi oluyorum herhalde dedim dün akşamdan beri gelen gidem yok