- 24 Kasım 2017
- 1.546
- 1.617
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #3.081
gelen giden yok hala. normalde de belirtim agrim sancim olmadigi icin gelicek mi anlayamiyorum. sag taraftaki ara ara gelen agrilarim beni umutlandiriyor ama beklemedeyim bugun olmazsam yarin kan vericemGunaaydinn guzelligimizz :)) valla bende geceden beri adet agrisi var her an gelmesini bekliyorum :)) asil sen ne alemdesin batta gecti. Yok dimi gelen gidenn
21 gun bayaa olmus. kan versene kesin cikar ordaKızlar merhaba.bi sorum olucakdı sizlere.benim adet günüme 1 hafta kala bütün belirtilerim vardı.kasık ağrısı göğsüm şişdi,dokunamıyordum bile karnmıda şişmişdi.şimdi adetim geçdi hiç bi yerim ağramıyor.sadece çok çok az kağımda batma var.testde yapdım negatif.ümid etmekden korkuyoruma artık.tahminime görede yumurtlamamın 21ci günü
Yarin sonucunu bekliyoruz insallah hayirlisiyla o zaman :)gelen giden yok hala. normalde de belirtim agrim sancim olmadigi icin gelicek mi anlayamiyorum. sag taraftaki ara ara gelen agrilarim beni umutlandiriyor ama beklemedeyim bugun olmazsam yarin kan vericem
Bencede bi kan testi ver. Hem icin rahatlar kafana da takmis olmazsinKızlar merhaba.bi sorum olucakdı sizlere.benim adet günüme 1 hafta kala bütün belirtilerim vardı.kasık ağrısı göğsüm şişdi,dokunamıyordum bile karnmıda şişmişdi.şimdi adetim geçdi hiç bi yerim ağramıyor.sadece çok çok az kağımda batma var.testde yapdım negatif.ümid etmekden korkuyoruma artık.tahminime görede yumurtlamamın 21ci günü
insallahh kuzumYarin sonucunu bekliyoruz insallah hayirlisiyla o zaman :)
normalde duzensiz misindir?Bilmiyorum ki(((
Amin amin amin hepimize kuzumCok gecmish olsun tatlim...inshAllah Allah yavrunu gonderir:)))))
Yürü gittttttr kan testi yap bak ben burda inme geçircemgelen giden yok hala. normalde de belirtim agrim sancim olmadigi icin gelicek mi anlayamiyorum. sag taraftaki ara ara gelen agrilarim beni umutlandiriyor ama beklemedeyim bugun olmazsam yarin kan vericem
hhahaha yok artikYürü gittttttr kan testi yap bak ben burda inme geçircem
Insallah güzel haberler alırsıngelen giden yok hala. normalde de belirtim agrim sancim olmadigi icin gelicek mi anlayamiyorum. sag taraftaki ara ara gelen agrilarim beni umutlandiriyor ama beklemedeyim bugun olmazsam yarin kan vericem
Nası varmı ağrı sızı ne durumdasın Peki datlumhhahaha yok artikbugunu geciriyim yarin sabah erkenden yazicam sonucu
insallahInsallah güzel haberler alırsın
sag kasik agrisi ara ara geliyo. hep sag taraftan geliyo solda hic bisey yok ondan umutlaniyorum sankiNası varmı ağrı sızı ne durumdasın Peki datlum
Yok canım.hiç geçikmez aksine erken olurnormalde duzensiz misindir?
direk kan ver bence :) cikar insallahYok canım.hiç geçikmez aksine erken olur
günümden 2 gün sonra 5 gün önceNe zamam yaptin testi canim
Dümdüz yere uzan bi ger kendini bakem ayaklarını aşşağı kafanı yukarı doğru çek bakayım sancı gircek mi ? Herkeste olmayabilir ama bende tuttu resmen geçen aysag kasik agrisi ara ara geliyo. hep sag taraftan geliyo solda hic bisey yok ondan umutlaniyorum sanki
Sürdüm galiba