- 5 Kasım 2016
- 796
- 852
- 40
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.561
Acile git hemen yaparlar :))) hafa sonu olayından korkmayın ama zamanını bekleyin derim ama ben acile gidiyorum direk o durumda :))Ya hafta sonu giriyo araya şimdide isteyim kan içinde pazartesini beklemem lazım
Bekleyebildiğin kadar bekle :)Öyle yapıyım olmadı canım merak ettim öyle olunca birde karnımda ve kasiklarimda acı var
Acile gidip ne diyorsun canım? Acildekiler laf etmiyor mu bunun için bizi mesgul etmeyin tarzı?Acile git hemen yaparlar :))) hafa sonu olayından korkmayın ama zamanını bekleyin derim ama ben acile gidiyorum direk o durumda :))
artık beklicem canım hafta sonu çabuk geçer zaten :)Acile git hemen yaparlar :))) hafa sonu olayından korkmayın ama zamanını bekleyin derim ama ben acile gidiyorum direk o durumda :))
zaten bat yarın canım dün az leke geldi adet oldum sandım ama adet gelmedi sarı akıntıya dönüştü o kafamı kurcaladı acaba yerleşme kanamasımı diyeBekleyebildiğin kadar bekle :)
p.tesiyi bekle zaten anca kana gecer varsa. haftasonu cabuk gecer yaa dayann az daha senden de umitliyim benYa hafta sonu giriyo araya şimdide isteyim kan içinde pazartesini beklemem lazım
bende suan onlara bakıyorum ama memnun bennim gördüklerimde bilemedim skt önemliKizlaaar selaaam. Annemi hastaneye getirdim bikac saat bakamadim. Ya sey soecam. Laboquik 25adet test 29lira. Guvenilir bir marka mi acabaa?
Bekle zaten canımm benim ama aklında olsun die söyledim benartık beklicem canım hafta sonu çabuk geçer zaten :)
ay inşallah vardır canım bu ay gelmiştir bebek :)p.tesiyi bekle zaten anca kana gecer varsa. haftasonu cabuk gecer yaa dayann az daha senden de umitliyim ben
Aayy cok az kalmış bak, hem kanda değerini de görürsün pazartesi insallah :) bizi haberdar etmeyi unutmazaten bat yarın canım dün az leke geldi adet oldum sandım ama adet gelmedi sarı akıntıya dönüştü o kafamı kurcaladı acaba yerleşme kanamasımı diye
saol kuzum az daha bekleyim hafta sonu adet gelmezse yaparım test gelirsede önümüzdeki aya artık :)Bekle zaten canımm benim ama aklında olsun die söyledim ben)
öğrenince ilk buraya yazacam canım eğer varsa gebelik :)Aayy cok az kalmış bak, hem kanda değerini de görürsün pazartesi insallah :) bizi haberdar etmeyi unutma
Gittiğin acile bağlı birazda devlet hastanesi evet hiç gitmedim ama medikal park atıyorum başkent Zübeyde hanım hastanesi gibi SSK özel bazlı hastaneler de ben yaptırdım kimsede bişey demedi tabi maddiyatla bağlantılı birazda 60 lira falandı ücreti verdim yaptılar 30 dk yada aldım :)) en kötü beta takibim var desen bile yapıyorlar :))Acile gidip ne diyorsun canım? Acildekiler laf etmiyor mu bunun için bizi mesgul etmeyin tarzı?
Gelmez o gelmesin eşşoğlusu :))) bencesaol kuzum az daha bekleyim hafta sonu adet gelmezse yaparım test gelirsede önümüzdeki aya artık :)
ayy inşallah kuzum dün o leke geldiğinden beri karnımda ve kasıklarımda br acı var dün gece daha çoktu bugün ara ara yokluyoGelmez o gelmesin eşşoğlusu :))) bence
Canım maddiyattan ziyade, acillerin gercekten acil amaçlı kullanılması gerektiğini düşünenlerdenim. Ondan sordum. Ama acildekiler bir şey demiyorsa, süper :)Gittiğin acile bağlı birazda devlet hastanesi evet hiç gitmedim ama medikal park atıyorum başkent Zübeyde hanım hastanesi gibi SSK özel bazlı hastaneler de ben yaptırdım kimsede bişey demedi tabi maddiyatla bağlantılı birazda 60 lira falandı ücreti verdim yaptılar 30 dk yada aldım :)) en kötü beta takibim var desen bile yapıyorlar :))
Bazıları bildiğin regl sancısı çekiyormuş o olabilir leke gelip gittiyse yerleşmedir o yere dümdüz yat gerdir kendini kasığına ağrı giriyorsa gebesin :)) çok var böyle anlayan bende yapmıştım tabi herkeste olcak diyemem ama ne bileyim :)))ayy inşallah kuzum dün o leke geldiğinden beri karnımda ve kasıklarımda br acı var dün gece daha çoktu bugün ara ara yokluyoinşallah yerleşiyodur onun acısıdır
Canim seninde bat yarin. yumurtlaman tahmini ne zaman oldu?ayy inşallah kuzum dün o leke geldiğinden beri karnımda ve kasıklarımda br acı var dün gece daha çoktu bugün ara ara yokluyoinşallah yerleşiyodur onun acısıdır
regli ağrısı gibi değil canım bildiğin acı yani sanki bir yere çarpmısım gibi acıyo :)Bazıları bildiğin regl sancısı çekiyormuş o olabilir leke gelip gittiyse yerleşmedir o yere dümdüz yat gerdir kendini kasığına ağrı giriyorsa gebesin :)) çok var böyle anlayan bende yapmıştım tabi herkeste olcak diyemem ama ne bileyim :)))
tahmini yumurtlamam 23 yada 24 ü canım tabi geç yumurtlama olmadıysaCanim seninde bat yarin. yumurtlaman tahmini ne zaman oldu?