- 28 Şubat 2018
- 6.565
- 15.225
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.541
hayirlisi canim uzulme hic mayista kapisirizKızlar ben kırmızıları gördüm yeni bat 6 mayıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirlisi canim uzulme hic mayista kapisirizKızlar ben kırmızıları gördüm yeni bat 6 mayıs
Onerin var mi peki canim?yanlis pozitif verdigini gormustum burda topiclerde
Valla bende de hep piskolojik seylee var veya adetle ayni belirtiler o yuzden su bu diyemiyorum sislik hassaslik vs adette de oldugundan bende :)BATı 10 nisan olan hanımlar sizde hangi belirtiler var? Benim yumurtlama döneminden beri göğüs ağrım var hassas ve şişler başka da bişey yok
predictor early. bi cift gosteremedi bana sinirliyim ama seven sevdiginden vazgecmiyor comfortu da begeniyorlar sanirim ben kullanmadim ama okumustumOnerin var mi peki canim?
Ben de early degilde normallerden alcam o yuzden bisey de bulamadim :))predictor early. bi cift gosteremedi bana sinirliyim ama seven sevdiginden vazgecmiyor comfortu da begeniyorlar sanirim ben kullanmadim ama okumustum
hee normalse laboquick al gitsin biri gostermese biri gosterir bi suru alicanBen de early degilde normallerden alcam o yuzden bisey de bulamadim :))
birileri güzel dese senın baktgn testten almayı düşüormda henüz öneren çıkmadı .Saol canimm. Ne almayi dusunuyosun sen
a gerçektenmi demekki ya , benim değerlerim genel de normal.Bi kaç değerim vardı sınıra yakın ama birşey demedi doktorumBenim de doktor b ve d vitamin değerlerini görmek istemişti ilk başta, bir anlamı var herhalde :))
he ya her gün birini yaparsın elbet yani ben olmazsam bu sefer onlu falan almayı planlıyorumhee normalse laboquick al gitsin biri gostermese biri gosterir bi suru alican
bende onumuzdeki yumurtlama icin ovulasyon almayi dusunuyorum sanirim onu laboquick alicam memnun kullananlarhe ya her gün birini yaparsın elbet yani ben olmazsam bu sefer onlu falan almayı planlıyorum
Benim de almam lazım şu testlerden artık toplu olarak, çok sıkıldım sürekli test almaktanbende onumuzdeki yumurtlama icin ovulasyon almayi dusunuyorum sanirim onu laboquick alicam memnun kullananlar
Senin az kalmisti dimi canim ayni miydik sastim artik :)Kızlar ben test yapsam mı acaba cikarmi varsa
hayiiirr yapma. cokk merak edersen de kan ver idrarda cikmaz gibime geliyor.Kızlar ben test yapsam mı acaba cikarmi varsa
Benve ptesiyi bekle derimBat günüm yarın cnm dün kahve leke gelmişti adet oldum sandım ama şuan sadece sarı akinti var az bisey
Ya hafta sonu giriyo araya şimdide isteyim kan içinde pazartesini beklemem lazımhayiiirr yapma. cokk merak edersen de kan ver idrarda cikmaz gibime geliyor.
Öyle yapıyım olmadı canım merak ettim öyle olunca birde karnımda ve kasiklarimda acı varBenve ptesiyi bekle derim