- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.381
Evet yaaa bende heran adet olacakmishim gibi hiss ediyorum aslinda hiss etmiyorum bekliyorum daha cokValla her an adet olcak gibi ama bekleyisde devam iste kuzum :)) ayni
Bat gunu hala gelmemis olursa o.gun kargoyla siparis vercem. Ertesi gune gelse ertesi gunu test yaparim diye umut ediyorumm :))bence bat günü erken gebelik testi al en azından kesın çıkar .sonuçta onlarıbn hassasiyeti çok yüksek
hadi inşalah bat hiç gelmesiiinnnBat gunu hala gelmemis olursa o.gun kargoyla siparis vercem. Ertesi gune gelse ertesi gunu test yaparim diye umut ediyorumm :))
Hep beraber atlaticaz bugunleri :))Sizde benim kuzum:))))iyuki burasi var yaaa ben tekim saniyordum birsuru insan var venim gibi cok iyi geliyor sizinle konushmak cok teshekkur ederim
Denk gelirsek yazisalim bulalim birbirimizi. Soyle topluca bi etkinlik gunu ayarlasak falan ay ne hos oluuurbsebse canım ben anıtkabir e gitmeyi çok istiodum . eşim ankara uçak bileti almış gidiş geliş 11,30 ta esenboğada olucaz 14 nisanda. daha önce hiç ankaraya gitmedım. dönüşümüzde akşam 10. eğer denk gelirsek beni bul orda. bu arada esenboğa havaalanı anıtkabir arası uzak mı .sen bilirsin
cemil cumul amiiiiinhadi inşalah bat hiç gelmesiiinnn
InshAllah:)Hep beraber atlaticaz bugunleri :))
dünde benım aklıma geldi bi whatsup grubu kurmakDenk gelirsek yazisalim bulalim birbirimizi. Soyle topluca bi etkinlik gunu ayarlasak falan ay ne hos oluuur
Ben evet derimm :))) burasi biraz zor oluyo ya reklamlar vsdünde benım aklıma geldi bi whatsup grubu kurmakama herkes ne der bılemedım
Yooooook bulushmayinnnnDenk gelirsek yazisalim bulalim birbirimizi. Soyle topluca bi etkinlik gunu ayarlasak falan ay ne hos oluuur
ozaman arttıran varsa yapalım whatsap durubu ama numara nasıl vercezBen evet derimm :))) burasi biraz zor oluyo ya reklamlar vs
canım kocana bodrumda bi cafe den teklif mi geldi. sen şuan azerbaycan da mısın. doğrumu anladım.Yooooook bulushmayinnnnyada bulushun banada fotograf yollarsiniz kiz benim kocamada bodromda ishletmeci olaraak diim eyer duzgun cevirdiysem turkceni ish teklifi geldi pasha club galiba o kadar sevindimki gelib sizle bulushacam die kocam istemedi soyluyorki ben onceden gitmeliyim ev filan ayarlamaliyim belki hic hoshuma gitmedi duzenimi bozmak istemiyorum birde geldi ayni gunde restorantdan benim kocam chef ashpaz ya ordanda cagirdilar istemiyor ama ben cok isterdim
Kizz ben bodrumluyum :)))bodrum guzeldir ama kis aylarinda biraz sikici sadece :))Yooooook bulushmayinnnnyada bulushun banada fotograf yollarsiniz kiz benim kocamada bodromda ishletmeci olaraak diim eyer duzgun cevirdiysem turkceni ish teklifi geldi pasha club galiba o kadar sevindimki gelib sizle bulushacam die kocam istemedi soyluyorki ben onceden gitmeliyim ev filan ayarlamaliyim belki hic hoshuma gitmedi duzenimi bozmak istemiyorum biride geldi ayni gunde oda bodromdan restorantdan benim kocam chef ashpaz ya ordanda cagirdilar istemiyor ama ben cok isterdim
Evet ben azerbaycanda yashiyorum:/ daha oncelerdende gelmishti ben istememishtim shimdi sizi taniyorum ben istiyorum o istemiyor:////canım kocana bodrumda bi cafe den teklif mi geldi. sen şuan azerbaycan da mısın. doğrumu anladım.
Ayyy ne guzel olurdu kiz sen geldiyinde bulushurduk:))))ama hayaller hayatlarKizz ben bodrumluyum :)))bodrum guzeldir ama kis aylarinda biraz sikici sadece :))
Katilanlar olarak ozel mesajdan yollariz.ozaman arttıran varsa yapalım whatsap durubu ama numara nasıl vercez
belki fikri değişir. ama bodrum kışın pek çekilmez onuda söylim . ama yazın iyidir yani baya keyifli vakit geçirirsinEvet ben azerbaycanda yashiyorum:/ daha oncelerdende gelmishti ben istememishtim shimdi sizi taniyorum ben istiyorum o istemiyor:////
beni instagramdan ekleyebilirsiniz bu aradaKatilanlar olarak ozel mesajdan yollariz.
Biliyorum kuzum eshimide zaten shimdiden istiyorlar yani gelsek sicak aylara dusheceyiz ne bileyim yaa pek degishene benzemiyorbelki fikri değişir. ama bodrum kışın pek çekilmez onuda söylim . ama yazın iyidir yani baya keyifli vakit geçirirsin
Bende varımilk denemesi olanlar olarak şuan 3 kişiyiz