- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 34
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.401
Hadi o zaman 4te 4 :)Bende varım
Yumurtlama günü döllendiyse döllenme gününden itibaren sayıyoruz kuzum :)Tatlim bata kalami yoksa battdan gevincemi kafam karishti
yok mu arttıranBende varım
hayırlısı olsun canım eşinde bi düzen kurup senı öyle yanına almak istiyor heralde . oda haklı bı yandanBiliyorum kuzum eshimide zaten shimdiden istiyorlar yani gelsek sicak aylara dusheceyiz ne bileyim yaa pek degishene benzemiyorben tanimadigim bilmediyim yere karimla gidemem diyor bashka bishey demiyir:///ama ben severim be bodrumu guzel yerdir:))))
Inşallah inşallahHadi o zaman 4te 4 :)
Yumurtlama günü döllendiyse döllenme gününden itibaren sayıyoruz kuzum :)
Evet ya ne bileyim:/hayırlısı olsun canım eşinde bi düzen kurup senı öyle yanına almak istiyor heralde . oda haklı bı yandan
ilk denemeler artıyorBende varım
bak bişey diyimmi hatta bi yerde okudum erken gebelik testleri için bile bu 6 gün önce yazanlarda adet günü yapın yazıyo sen düşün yaniYani biz bat veya 2 3gun sonrasi normal test yapsak buyuk ihtimal cikar ama o da kesin degil degil mi :)
herşey hormonlarla ilgili canım ya adeti gelmeden öğrenende var adeti gelse öğrenemeyende var ..bak bişey diyimmi hatta bi yerde okudum erken gebelik testleri için bile bu 6 gün önce yazanlarda adet günü yapın yazıyo sen düşün yani
Valla meraktan patlıcam yani :)))herşey hormonlarla ilgili canım ya adeti gelmeden öğrenende var adeti gelse öğrenemeyende var ..bakalm bize neler olcak
sen mi ben mi ya . ama siz olmasanız hiç bekleyemzdım heralde. boşa paralarım gidicektiValla meraktan patlıcam yani :)))
Ben beklemeuenlerdenim ha belki çıkar diyenlerden ama oda 5 tane testi 10 liraya aldım diye yoksa her gün bende yapmam :)))sen mi ben mi ya . ama siz olmasanız hiç bekleyemzdım heralde. boşa paralarım gidicekti
sen de baya ucuza almışssn ya .bende alıcam senın aldgn siteden şimdi alrırımda dayanamam yaparım die almıromBen beklemeuenlerdenim ha belki çıkar diyenlerden ama oda 5 tane testi 10 liraya aldım diye yoksa her gün bende yapmam :)))