- 14 Temmuz 2014
- 262
- 411
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.361
konusurum ya biraz translate kullanmam lazım . sizin azeriler için açtığınız sayfayı bıraz okumaya calıstım. anlıyorumda bazı kelimeler değişik .ama özümüz aynı sonuçtaDeli kiz bende oyle anladimki konusha biliyorsun
Sakin sakinn sakinn aytimnm :)) test yok. Aaa askolsun unutulurnmusun sen hicc :)) o kadar cok gxmelerdesin ki sen bizi unuttun :))Gunaydinlar olsun efendimmmbaya yazishiyorsun beni hic aklina getiren yok kustum size kuzum Papatyamaviss benim gogushlerim artik 1haftadir o kadar shisjyi o kadar doldu iyne batsa partlayacak sanki hele o halka kisminda hava oldugu bariz belli sevimli O ozgeozturk benim ilk gebeliyimde adet agrilarim 1hafta oncesinden bashlamishti ki senin adetin 13nisan adete az kala agrilar gidiyor merak etme senin icini rahatlatayim guzel kardeshlerim ben size soylemedimmi gununuz gecmeden test yapmayin die? benide heveslendirdiniz bende kendimi zor tutuyorum negatigi gorsem bayilacam herhalde
üçümüzden biride tuttursun yani 3 te sıfır yapmayalım lütfennnilk denemesi olanlar olarak şuan 3 kişiyiz
Sakin sakinn sakinn aytimnm :)) test yok. Aaa askolsun unutulurnmusun sen hicc :)) o kadar cok gxmelerdesin ki sen bizi unuttun :))Gunaydinlar olsun efendimmmbaya yazishiyorsun beni hic aklina getiren yok kustum size kuzum Papatyamaviss benim gogushlerim artik 1haftadir o kadar shisjyi o kadar doldu iyne batsa partlayacak sanki hele o halka kisminda hava oldugu bariz belli sevimli O ozgeozturk benim ilk gebeliyimde adet agrilarim 1hafta oncesinden bashlamishti ki senin adetin 13nisan adete az kala agrilar gidiyor merak etme senin icini rahatlatayim guzel kardeshlerim ben size soylemedimmi gununuz gecmeden test yapmayin die? benide heveslendirdiniz bende kendimi zor tutuyorum negatigi gorsem bayilacam herhalde
Aytimizzz ne yapalim bkliyoruz iste biz sen ne alemlerdesin asiiilll
Evettttttkonusurum ya biraz translate kullanmam lazım . sizin azeriler için açtığınız sayfayı bıraz okumaya calıstım. anlıyorumda bazı kelimeler değişik .ama özümüz aynı sonuçta
Yani biz simdi bat gunu 100ml mi alcaz :)) hic anlamiotum bunlardan :)))ben bi araştırdım şımdi.Testlerin hassaiyet derecesi önemliymiş.Döllenmeden 10 gün sonra 25 ml hcglik testlerde çıkarmış.
50ml hasasiyet olan 12gün,100 ml hassasıyet olan da 14 gün yani bat günü :) erken gebelik teslerinde de 10 ml kadar çıkar diyolar.
3te 3 olmaliii :)))üçümüzden biride tuttursun yani 3 te sıfır yapmayalım lütfennn
Ayyy kuzum eshim evde olmasa coktan gidip almishtimSakin sakinn sakinn aytimnm :)) test yok. Aaa askolsun unutulurnmusun sen hicc :)) o kadar cok gxmelerdesin ki sen bizi unuttun :))
Haaaayiiiiirrrr :)))bak şimdi benı kalbimden vuruosun erken gebelik testi falan şurda zor duruorum zaten
yani herhalde bizim aldığımız en ucuz kaset testler bat günü otaya cıkan hassasıyet dusendir sanırım :)Yani biz simdi bat gunu 100ml mi alcaz :)) hic anlamiotum bunlardan :)))
Bende ne bileyim yaaaaaa yashadigim belirtiler hepsi gittiSakin sakinn sakinn aytimnm :)) test yok. Aaa askolsun unutulurnmusun sen hicc :)) o kadar cok gxmelerdesin ki sen bizi unuttun :))
Aytimizzz ne yapalim bkliyoruz iste biz sen ne alemlerdesin asiiilll
türk filmlerinin en güzelini çekicez burda. her kapıdan bi hamile çıkıcak inş3te 3 olmaliii :)))
bence bat günü erken gebelik testi al en azından kesın çıkar .sonuçta onlarıbn hassasiyeti çok yüksekYani biz simdi bat gunu 100ml mi alcaz :)) hic anlamiotum bunlardan :)))
Tatlim bata kalami yoksa battdan gevincemi kafam karishtiben bi araştırdım şımdi.Testlerin hassaiyet derecesi önemliymiş.Döllenmeden 10 gün sonra 25 ml hcglik testlerde çıkarmış.
50ml hasasiyet olan 12gün,100 ml hassasıyet olan da 14 gün yani bat günü :) erken gebelik teslerinde de 10 ml kadar çıkar diyolar.
ayh di mi elimiz boş çıkmayalım bu aydanüçümüzden biride tuttursun yani 3 te sıfır yapmayalım lütfennn
Hos geliosun caniiiim keske bulussak :))son 7.. ve ilk denemem pek umut yok ama beklemeye devam . buarada bat gününden bir gün sonra ankarada olucam allahtan bişi olmazsa belki ankara bana uğurlu gelir
Sen bizim canimizsinnn kizzz :))Evet kuzum bende sizin desteyinizde test almiyor yoksa eeeee coktan yapmishtimeve azeriyim konushmamda belli olmuyuromu? ara sira bulamiyorum sozleri uyduruyorum sora kendi kendime soyluyorumki kizlar diecek bu ne yazmish
Valla her an adet olcak gibi ama bekleyisde devam iste kuzum :)) ayniAyyy kuzum eshim evde olmasa coktan gidip almishtimiyiki bashim karishik yoksa gercekten delirecem siz naptiniz kendini nasil hiss ediyorsun
Sizde benim kuzum:))))iyuki burasi var yaaa ben tekim saniyordum birsuru insan var venim gibi cok iyi geliyor sizinle konushmak cok teshekkur ederimSen bizim canimizsinnn kizzz :))