- 14 Temmuz 2014
- 262
- 411
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.321
günaydın canım hayırlı cumalar . güzel dileklerin için çooook teşekkürler. ama galiba bende mayıs a kalıcam . dün adet olucak mısım gibi ağrılarım başladı.genelde ben adet olmadan bir hafta önce böyle olurum:) napalım kısmet yinede allahtan ümit kesilmez. umarım sen hamilesindir:)Gunaaydinn guzel prensesleerhepimiz 1gun daha yaklastik. Bu mubarek cuma gununde gonlumuzdeki isteklerin gercek olmasi dilegi ile.. Papatyamaviss canim ben battan once yapilmasina karsiyim ne cok insan var bati 3 5gun bile gecince negatif cikan ama kan verdiginde hamile oldugu belli olan. İdrara cok gec gectigini hepimiz biliyoruz. En sagliklisi battan 1hafta sonra tabi. Umut vermiyorum ama bat gelmeden umutsuzluk yok diyorum aadece
inşallah yanlıs testtır canım. yinede adet olursan üzülme ..bir daha ki aya beraber yine beklerizgunaydin kizlar benim 1 gun var bende yaptim biraz once negatif. umutlar mayisa dusmek yokyarin ya da en gec pazar gunu olurum ben
günaydın canım doping verdın bize sabah sabah inşalllahhhhhhhhGÜNAYDIN KIZLAR HAYIRLI SABAHLAR HAYIRLI CUMALAR. İNANIYORUM HEPİMİZ HAMİŞİZ SİZDE İNANIN UMUTSUZ OLMAYIN
benım bat ta 13 nisan canım beraber bekleyelim ama benım ağrım gelio ara ara galiba bu ay olmicakKızlar merhabalar benim bat 13 Nisan yani 7 gün kaldı. Zaman geçmek bilmiyor ve ben de çok sabırsızım. Acaba diyorum bi kan testi yaptırsam sizce çıkar mı?
inşallah hamile kalırsın canım.. burda beraber beklerız bat gününü. hoşgeldn aramızaSelam kızlar bende geldim benide alın aranıza :))) 23 Nisan bat tarihim klomen kullandım çatlatma iğnem vurulacak tabi çalışmalar devam.. ilk defa kullanıyorum bu arda dilerim hepimizin duası kabul olur :)))
Yok yok bat olmadan karar vetmek yok :) normalde dedim ya benim zaten hic umudum yok. Ama olayimiz bat gununu beklemek iste :) hersey herkeste degisiyo o yuzden hicbiseyden hickimseden etkilenmeden sabirla o gunlere ulasabilmekgünaydın canım hayırlı cumalar . güzel dileklerin için çooook teşekkürler. ama galiba bende mayıs a kalıcam . dün adet olucak mısım gibi ağrılarım başladı.genelde ben adet olmadan bir hafta önce böyle olurum:) napalım kısmet yinede allahtan ümit kesilmez. umarım sen hamilesindir:)
Kac gun kaldi caniiim :)kızlar ya benimle aynı BAT ı bekleyen kızlarımgöğüslerinizde damarlanma oldu mu farkettinizmi hiç
ağzın bal yapıoYok yok bat olmadan karar vetmek yok :) normalde dedim ya benim zaten hic umudum yok. Ama olayimiz bat gununu beklemek iste :) hersey herkeste degisiyo o yuzden hicbiseyden hickimseden etkilenmeden sabirla o gunlere ulasabilmek
son 3 diyorum ama bekleyemiyorumKac gun kaldi caniiim :)
sanmıyorum ama insallah oyledir. olmadi bu topice devam ederim mayis bati olarakinşallah yanlıs testtır canım. yinede adet olursan üzülme ..bir daha ki aya beraber yine bekleriz
hazirana kadar yolumuz var bu forumdasanmıyorum ama insallah oyledir. olmadi bu topice devam ederim mayis bati olarak
Amiiiiiinn :)))ağzın bal yapıoinşallah bat lar hiç gelmezz .
O yuzden yapmaayiiin diyoruuuzz :)) bnimde 4 . Ayin 12sinde topluca twst etkinligi yapioruz:))son 3 diyorum ama bekleyemiyorumnegatifleri de gördükçe acabalarla boguşuyorum
insallah canimhazirana kadar yolumuz var bu forumdaama inşallah o günler gelmeden hamile kalırız
regl olacak gibiyim zaten ya.kasıklarım ağrıyo.yaptırmadım bu arada test.canım istemedi.ama dün başka lekelenme de olmadı.bu arada ben de ankaraBiraz daha bekle o zaman canim ya moralin de etkilemirse bi de
ay en güzeli kan yaaa valla rahat temiz acabası yok yaniO yuzden yapmaayiiin diyoruuuzz :)) bnimde 4 . Ayin 12sinde topluca twst etkinligi yapioruz:))
Aaa ne guzel ayni yerdeyiiz :)) iyi yapmissin yapmayarak umarim baska bi agridir bu seferregl olacak gibiyim zaten ya.kasıklarım ağrıyo.yaptırmadım bu arada test.canım istemedi.ama dün başka lekelenme de olmadı.bu arada ben de ankara
bizim ilk denememiz.ama yine de stres oluyo insan ya.doktorum ilk denemede hamilelik sadece türk filmlerinde olur demişti sanırım haklıymışAaa ne guzel ayni yerdeyiiz :)) iyi yapmissin yapmayarak umarim baska bi agridir bu sefer
Oyle tabi de bat yine ve yine gecmeli :)ay en güzeli kan yaaa valla rahat temiz acabası yok yani