- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.001
Ay ben sanırım yarın bitane daha yapicam kötü oluyo yinede negatif olduğunu görmek erken yaptığını bile bile ama olsunnduu umuttuu:))))))bende 5 gun once yapip negatif gordum simdi bati bekliyorum 7 nisan tekrar yapicam :))
İlk srnden bekliyoruz guzel haberleriii canimm insallah :))benim 2 kaldı tatlım :)
benim gecikmez normalde ama şimdi bekliyorum ya kesin gecikir yani.bide pazar günü kan fln da veremem.bende 5umidimi yitirmiyorum bakalim 7 nisan sabahini iple cekiyorum
Yapma yapma az kaldi yaa :)))Ay ben sanırım yarın bitane daha yapicam kötü oluyo yinede negatif olduğunu görmek erken yaptığını bile bile ama olsunnduu umuttuu:))))))
InshAllah kuzummm hepimizden hayirli haberler gelir inshAllah:))))gelmezsede canimiz sagolsun bidahaki aya denerizArtık bu ay riske atmayalım dedikAyy senin az kalmış canım hadi güzel haberler inşallah :)
Yok kuzum yapma bekleeeeAy ben sanırım yarın bitane daha yapicam kötü oluyo yinede negatif olduğunu görmek erken yaptığını bile bile ama olsunnduu umuttuu:))))))
Idrar testleride yanıltıcı olabiliyor cnm en kesini kan tabiki.dedigim gibi kan verirsen de barkod noyu al ben öyle netten baktım sonucuma.Gerci idrar testinde cikar demi artik varsa
ay dedim belki o sansli kisilerdenimdir ama olmadi biz hamile olsak 10 gun gecikmeyle goruruz herhaldeAy ben sanırım yarın bitane daha yapicam kötü oluyo yinede negatif olduğunu görmek erken yaptığını bile bile ama olsunnduu umuttuu:))))))
Ay inşallah hayırlısıyla bakalimhadi hayırlısı yakala bebişi:)
stres geciktiriyor evet. pazartesiye kadar bekleyebilirsen kan ver direkbenim gecikmez normalde ama şimdi bekliyorum ya kesin gecikir yani.bide pazar günü kan fln da veremem.
pek umudum yok canım ama bakalım ilk buraya yazıcam hamileysem :))İlk srnden bekliyoruz guzel haberleriii canimm insallah :))
Ayyyy inshAllah 1ci senden aliriz guzel haberleri:))))Kızlar son 1 bekliyorum bakalım ne olacak ??? hepimizde heyecan dorukta maşallah
ilk güzel haberi senden alırız inş canım belirtiler varmı:))Kızlar son 1 bekliyorum bakalım ne olacak ??? hepimizde heyecan dorukta maşallah
Pek sanmıyorum ama canım inşallah öyle olurAyyyy inshAllah 1ci senden aliriz guzel haberleri:))))
Moralini yuksek tutPek sanmıyorum ama canım inşallah öyle olur
Canım var bişeyler ama gebeliğe yormak istemiyorum, 2 senedir hep belirti var bişey yokilk güzel haberi senden alırız inş canım belirtiler varmı:))
Canım benim bende kist var ya doğal yoldan rabbimin bir mucizesi olursa olur inşallah yoksa zor, dua ediyoruz bakalımMoralini yuksek tut
kistle hamile kalan çok kişi var canım .inşallah sen hamile kalıcaksın.Canım benim bende kist var ya doğal yoldan rabbimin bir mucizesi olursa olur inşallah yoksa zor, dua ediyoruz bakalım