- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.981
Bende sana yazacakdim tatlim:)yaptinmi test???ya yapmishmiydin?????aklimda kalmamishne kadar da hızlı ilerleyen bir topic
var mı güzel haberleri olan?
O zaman sen 20sini bekle bende 30-31gunde oldugumda tam vaktinde olurdu)))Bat normalde 20nisan gibi görünüyor ama yumurtam 1inde çatladıysa ve 15gun sonrasında adet olmam gerekiyorsa 16si gibi duruyor. Son aylarda 33 günde bir oluyorum . 4ay öncesinde yani korunurken 30 günde bir olurdum. . Valla beynim sulanıyor hesaplardan :)))
Ne demek kuzum...calishiyormusun????Evet ya doktor da öyle diyorTakmayayım diyorum da yapamıyorum bir türlü sağol canım desteğin için
Canim sende burdaymissin. Inşallah sende söylersin . Bizim bat aynı gündü degilmiinşallah hamileliğe doğru gidiyorsundur canım :) herkes çok güzel umutlarla yazıyor buraya ..hamileyim kızlar yazanları görmek istiyorum artık:)
bende 5 gun once yapip negatif gordum simdi bati bekliyorum 7 nisan tekrar yapicam :))Ben 5 gün önceden test yapmıştım negatif çıktı şimdi bekliyorumm :))))
13 nisan benım canım .. bende ikimizi aynı gün sanıodm .senin 20simiydiCanim sende burdaymissin. Inşallah sende söylersin . Bizim bat aynı gündü degilmi
benim 2 kaldı tatlım :)Hepimizin mi 5 anlamadım :))) düşünsenize aynı gün doğuma gidiyomuşuz
çok az kalmış canım bat ı nabende 5 gun once yapip negatif gordum simdi bati bekliyorum 7 nisan tekrar yapicam :))
Evet tatlım artık yumurtlama günü falan anlıyorum, diğer aylardan daha düzenli çalıştık , çalışıyoruz inşallah çok ümitliyim bu aydan :) senin bat ne zamandı canım ?Benim 19 NisanNe demek kuzum...calishiyormusun????
Allah allah son adet 18mart benim acaba o gun mu ayniydi13 nisan benım canım .. bende ikimizi aynı gün sanıodm .senin 20simiydi
erken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı..bat ım 8 nisan..kan versem mi acaba diye düşünüyorum..siizce?Bende sana yazacakdim tatlim:)yaptinmi test???ya yapmishmiydin?????aklimda kalmamishbizlerde haber olan yok shimdilik
agzinizdan bal damliyor inanki insallah yaaçok az kalmış canım bat ı nainş hamilesindr
erken gebeligi kac gun kala yapmistin?erken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı..bat ım 8 nisan..kan versem mi acaba diye düşünüyorum..siizce?
InshAllah bu ay tutar tatlim:))))hemencicikde bashlamishsin daha bata var:)))calishmalara devamEvet tatlım artık yumurtlama günü falan anlıyorum, diğer aylardan daha düzenli çalıştık , çalışıyoruz inşallah çok ümitliyim bu aydan :) senin bat ne zamandı canım ?Benim 19 Nisan
ben 26 günde bir adet oluyorum canımAllah allah son adet 18mart benim acaba o gun mu ayniydi
6 canım..sanırım benimki baya erken olduerken gebeligi kac gun kala yapmistin?
Cikar ama sen sabr et bu 3gunude bekle bakalim nolacak ondan sonra yaptirirsinerken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı..bat ım 8 nisan..kan versem mi acaba diye düşünüyorum..siizce?
bende 56 canım..sanırım benimki baya erken oldu
Artık bu ay riske atmayalım dedikInshAllah bu ay tutar tatlim:))))hemencicikde bashlamishsin daha bata var:)))calishmalara devam))9 nisan kuzum bende hicbishey bilmiyorum nolacak nolmuyacak