- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.981
Bende sana yazacakdim tatlim:)yaptinmi test???ya yapmishmiydin?????aklimda kalmamishbizlerde haber olan yok shimdilikne kadar da hızlı ilerleyen bir topic
var mı güzel haberleri olan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende sana yazacakdim tatlim:)yaptinmi test???ya yapmishmiydin?????aklimda kalmamishbizlerde haber olan yok shimdilikne kadar da hızlı ilerleyen bir topic
var mı güzel haberleri olan?
O zaman sen 20sini bekle bende 30-31gunde oldugumda tam vaktinde olurdu)))Bat normalde 20nisan gibi görünüyor ama yumurtam 1inde çatladıysa ve 15gun sonrasında adet olmam gerekiyorsa 16si gibi duruyor. Son aylarda 33 günde bir oluyorum . 4ay öncesinde yani korunurken 30 günde bir olurdum. . Valla beynim sulanıyor hesaplardan :)))
Ne demek kuzum...calishiyormusun????Evet ya doktor da öyle diyor Takmayayım diyorum da yapamıyorum bir türlü sağol canım desteğin için
Canim sende burdaymissin. Inşallah sende söylersin . Bizim bat aynı gündü degilmiinşallah hamileliğe doğru gidiyorsundur canım :) herkes çok güzel umutlarla yazıyor buraya ..hamileyim kızlar yazanları görmek istiyorum artık:)
bende 5 gun once yapip negatif gordum simdi bati bekliyorum 7 nisan tekrar yapicam :))Ben 5 gün önceden test yapmıştım negatif çıktı şimdi bekliyorumm :))))
13 nisan benım canım .. bende ikimizi aynı gün sanıodm .senin 20simiydiCanim sende burdaymissin. Inşallah sende söylersin . Bizim bat aynı gündü degilmi
benim 2 kaldı tatlım :)Hepimizin mi 5 anlamadım :))) düşünsenize aynı gün doğuma gidiyomuşuz
çok az kalmış canım bat ı na inş hamilesindrbende 5 gun once yapip negatif gordum simdi bati bekliyorum 7 nisan tekrar yapicam :))
Evet tatlım artık yumurtlama günü falan anlıyorum, diğer aylardan daha düzenli çalıştık , çalışıyoruz inşallah çok ümitliyim bu aydan :) senin bat ne zamandı canım ?Benim 19 NisanNe demek kuzum...calishiyormusun????
Allah allah son adet 18mart benim acaba o gun mu ayniydi13 nisan benım canım .. bende ikimizi aynı gün sanıodm .senin 20simiydi
erken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı..bat ım 8 nisan..kan versem mi acaba diye düşünüyorum..siizce?Bende sana yazacakdim tatlim:)yaptinmi test???ya yapmishmiydin?????aklimda kalmamishbizlerde haber olan yok shimdilik
agzinizdan bal damliyor inanki insallah yaaçok az kalmış canım bat ı na inş hamilesindr
erken gebeligi kac gun kala yapmistin?erken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı..bat ım 8 nisan..kan versem mi acaba diye düşünüyorum..siizce?
InshAllah bu ay tutar tatlim:))))hemencicikde bashlamishsin daha bata var:)))calishmalara devam))9 nisan kuzum bende hicbishey bilmiyorum nolacak nolmuyacakEvet tatlım artık yumurtlama günü falan anlıyorum, diğer aylardan daha düzenli çalıştık , çalışıyoruz inşallah çok ümitliyim bu aydan :) senin bat ne zamandı canım ?Benim 19 Nisan
ben 26 günde bir adet oluyorum canımAllah allah son adet 18mart benim acaba o gun mu ayniydi
6 canım..sanırım benimki baya erken olduerken gebeligi kac gun kala yapmistin?
Cikar ama sen sabr et bu 3gunude bekle bakalim nolacak ondan sonra yaptirirsingecikme olsun sonra yaptiralimerken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı..bat ım 8 nisan..kan versem mi acaba diye düşünüyorum..siizce?
bende 5 umidimi yitirmiyorum bakalim 7 nisan sabahini iple cekiyorum6 canım..sanırım benimki baya erken oldu
Artık bu ay riske atmayalım dedik Ayy senin az kalmış canım hadi güzel haberler inşallah :)InshAllah bu ay tutar tatlim:))))hemencicikde bashlamishsin daha bata var:)))calishmalara devam))9 nisan kuzum bende hicbishey bilmiyorum nolacak nolmuyacak