- 14 Temmuz 2014
- 262
- 411
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.021
hamile oldugunu öğrenenlerımız olursa lütfen idrar kan ne testi olursa buraya atsın kalanlarımıza umut olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün kan vermeyi düşündüm aslında..en azından beta değerini görürüm diye..stres geciktiriyor evet. pazartesiye kadar bekleyebilirsen kan ver direk
İnşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim canımkistle hamile kalan çok kişi var canım .inşallah sen hamile kalıcaksın.
imkanin varsa ver bence. boyle beklerken vakit gecmiyor. en azindan negatifse de adeti beklersinbugün kan vermeyi düşündüm aslında..en azından beta değerini görürüm diye..
aynen şuan neyi beklediğimi de bilmiyorum.o da yoruyo beni.imkanin varsa ver bence. boyle beklerken vakit gecmiyor. en azindan negatifse de adeti beklersin
Canım etrafımdakilere söylemeyi düşünmüyorum nazara çok inanaırım ama ilk sizinle paylaşacağım nede olsa kader arkadaşıyızhamile oldugunu öğrenenlerımız olursa lütfen idrar kan ne testi olursa buraya atsın kalanlarımıza umut olsun
hadi hadii vermeye git varsa cikar kesin. sonucunu da paylas mutlakaaynen şuan neyi beklediğimi de bilmiyorum.o da yoruyo beni.
morcivertkedi bsebse yaa nasıl dayanabiliyorsunuz evde hazır varya durtukluyo benii resmen :))))):))))Yok kuzum yapma bekleeee
inşallah gebelik belirtisidir canım :))Canım var bişeyler ama gebeliğe yormak istemiyorum, 2 senedir hep belirti var bişey yok midemde bulantı oluyor yani böyle tiksinme gibi sanki tinsinmiş olmaktan şüphe ediyorum, yani başım dönüyor ara ara az önce oldu mesela, birde göğüsler hassas o da adetten öncede oluyor, oğlumda hiç midem bulanmamıştı onun için bence başka şeyden bu durum
benim hazir var ama ben şöyle yapıyorum. kesinlikle sabah ilk idrari yaptiysam gunun hicbir vaktinde yapmam. hadi diyorum son 1 sabah kaldi bugunu de atlattikmorcivertkedi bsebse yaa nasıl dayanabiliyorsunuz evde hazır varya durtukluyo benii resmen :))))):))))
ay inşallah canıminşallah g
inşallah gebelik belirtisidir canım :))
Bende cok yoruldum kuzum beklemekten neyseki kocam 2gunluk evde bashim.karishir en azindamorcivertkedi bsebse yaa nasıl dayanabiliyorsunuz evde hazır varya durtukluyo benii resmen :))))):))))
işteyim canım şimdi.5ten sonra vericem mecbur.hadi hadii vermeye git varsa cikar kesin. sonucunu da paylas mutlaka
Bizde dun nazardan konushtuk bizde hickimseye demiyeceyiz 3 ay tamam olana kadarCanım etrafımdakilere söylemeyi düşünmüyorum nazara çok inanaırım ama ilk sizinle paylaşacağım nede olsa kader arkadaşıyız
ayy hadi insallah iyi haberle gelirsinişteyim canım şimdi.5ten sonra vericem mecbur.
Arkadaşımın başına geldi 5 sene sonra ikiz hamile kaldı o kadar deme kimseye dememe rağmen dinlemedi, kaybetti bebeklerini elbette nasip ama nazarda bir gerçek peygambermiz haber vermiş bunu, en çok sevenin nazarı değermişBizde dun nazardan konushtuk bizde hickimseye demiyeceyiz 3 ay tamam olana kadar
18 mart adetım benım 29 mart ya da 30 mart yumurtlama die tahmın ettım canım (26 günde adet oldugm için yumurtlamam adetın 12.günü oluo)Kizlar rica etsem yumurtlama tarihinizi (veya adetin kacinci günü yumurtladiginizi)bat tarihini bi yazarmisiniz.benim bu takvim kafami karistiriyor iyice
Hadi hayirlisi :)))))Kızlar son 1 bekliyorum bakalım ne olacak ??? hepimizde heyecan dorukta maşallah
SENİN DURUM NE CANIM GELEN GİDEN BİŞEY VAR MIHadi hayirlisi :)))))