- 6 Aralık 2017
- 6.324
- 6.508
-
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.041
Valla akintilar artti kasik agrilari sislik gogus acisi basladi adet olc gibi son 5 bakalimSENİN DURUM NE CANIM GELEN GİDEN BİŞEY VAR MI
benim bi arkadaşımın buna benzer oldu.3 gün oldu.sonraki ay hamile olduğunu öğrendi.test yaptınız mı?ya kızlar birde bişey sorucam size geçen ayda benim reglim tam anlamıyla olmadı iki gün ve iki pedi bile doldurmayacak kadar oldu ikinci günü kesildi ve diğer regliler gibi çok parça parça düşmeler olmadı fitil kullanmıştım acaba omu etkilemiştir yoksa üstüne görme gibi bişeymidir
BENDE İÇİYORUM FOLİK ASİT HAMİLE KALMAYA MI ETKİSİ VARMI ONUNbsebse minik_prince morcivertkedi 3 tane var evde belki yapmam yarınki psikolojime bağlı tamamen ama ne bileyim ya bide ben doktor kontrolüyle başladım bu sürece bana komen verdi folik asit b vitaminleri falan hızlandırır bunlar diye ondan kafam karışıyo
bat 9 nisan miydi? bence bekle yabsebse minik_prince morcivertkedi 3 tane var evde belki yapmam yarınki psikolojime bağlı tamamen ama ne bileyim ya bide ben doktor kontrolüyle başladım bu sürece bana komen verdi folik asit b vitaminleri falan hızlandırır bunlar diye ondan kafam karışıyo
Canim moralimi bozmam etkilemez diyosan yap kendini ama titabilirim biraz daha diyosan titabildigin kadar oneririm benbsebse minik_prince morcivertkedi 3 tane var evde belki yapmam yarınki psikolojime bağlı tamamen ama ne bileyim ya bide ben doktor kontrolüyle başladım bu sürece bana komen verdi folik asit b vitaminleri falan hızlandırır bunlar diye ondan kafam karışıyo
Ya daha önce hiç dikkat etmedim bilmiyorum nasıl oluyodu adet öncesi diye ama göğüslerim 75 dolguyu doldurmazken 75 boş tam doluyo şuan göğüs ucum acıyo dokununca bide damarları artıValla akintilar artti kasik agrilari sislik gogus acisi basladi adet olc gibi son 5 bakalim
yok canım yapmadık 2 gün var bata geçen ay regli oldummu olmadımmı bişey anlamadım yani o derece az oldubenim bi arkadaşımın buna benzer oldu.3 gün oldu.sonraki ay hamile olduğunu öğrendi.test yaptınız mı?
HAMİLELİKTE YANİ HAMİLEYSEN 1 HAFTA KALA BU BELİRTİLER OLUR MUŞ DİYOLARValla akintilar artti kasik agrilari sislik gogus acisi basladi adet olc gibi son 5 bakalim
2 gun kalmis yap bence ustune gorme olabiliryok canım yapmadık 2 gün var bata geçen ay regli oldummu olmadımmı bişey anlamadım yani o derece az oldu
Hamilelik sürecinde de hamilelik öncesinde de çok faydalı ve gerekli olduğunu biliyorum sadece klomen de yumurtalar için yani çatır çatır çatladığını hissettim artık ne kadar buyuduyseBENDE İÇİYORUM FOLİK ASİT HAMİLE KALMAYA MI ETKİSİ VARMI ONUN
ANLADIM TEŞŞEKKÜRLER CANIMHamilelik sürecinde de hamilelik öncesinde de çok faydalı ve gerekli olduğunu biliyorum sadece klomen de yumurtalar için yani çatır çatır çatladığını hissettim artık ne kadar buyuduyse
negatif çıkarsa canım sıkılır diye gününü beklemek istiyorum canım hatta bir kaç gün geçircem sabredebilirsem2 gun kalmis yap bence ustune gorme olabilir
ayh bence yap bekleme.hamilesindir belki umutlandırmayım ama dediğim gibi en yakın arkadaşımın bu şekilde oldu.yok canım yapmadık 2 gün var bata geçen ay regli oldummu olmadımmı bişey anlamadım yani o derece az oldu
negatif çıkarsa canım sıkılır diye gününü beklemek istiyorum canım hatta bir kaç gün geçircem sabredebilirsem[/QUOTE
bi kaç gün geçirme bence gününde yap zaten hamileysen silikte olsa çıkıyor
Canım üstüne görme ise hemen çıkar tahlilde git al yap şüphe ediyorsanya kızlar birde bişey sorucam size geçen ayda benim reglim tam anlamıyla olmadı iki gün ve iki pedi bile doldurmayacak kadar oldu ikinci günü kesildi ve diğer regliler gibi çok parça parça düşmeler olmadı fitil kullanmıştım acaba omu etkilemiştir yoksa üstüne görme gibi bişeymidir
ustune gormeyse bile kesin cikar yani kac hafta gecmis. ama sen bilirsin moralim bozulur dersen bekle tabinegatif çıkarsa canım sıkılır diye gününü beklemek istiyorum canım hatta bir kaç gün geçircem sabredebilirsem